LEGO Politie aanbiedingen

LEGO Politie

Wil jij altijd al politieagent worden? Dit is je kans. LEGO heeft nu de tofste producten om jouw politiedroom werkelijkheid te laten worden. Vang nu de boeven met een monstertruck, een patrouille-auto of zelfs met een helikopter. Van deze avonturen kun je geen genoegen krijgen, dus kijk snel wat deze te gekke sets voor jou kunnen betekenen. 

LEGO City Politiehelikopter achtervolging

Er is stress, want er zijn twee boeven op de vlucht met een enorme kluis die ze gestolen hebben. Met een politiehelikopter zitten die boeven binnen no time weer in de gevangenis. Alleen, hoe ga je dit aanpakken? Met een supersterke magneetketting zet jij de achtervolging in om dit tweetal op te pakken. Bij deze toffe set zit een helikopter met daarbij het magneet om magnetische spullen te pakken, zoals de vluchtauto van de twee boeven. Zo kun je eindeloos genieten van dit spannende avontuur. 

LEGO City Politie mobiele commandocentrale

Er is een groot probleem in de mobiele commandocentrale! Er is een boef ontsnapt en aan jou de taak om samen met de politie de stad weer veilig te maken en de boef op te pakken. In deze set zit een coole truck met allerlei technische snufjes, zoals een commandoruimte gevuld met de nieuwste beeldschermen, een schotelantenne en nog veel meer spannende dingen die je nodig hebt om de beruchte boef weer achter de tralies te krijgen. Ga nu als een echte politieagent onderweg met deze toffe centrale zodat hij snel weer achter de tralies zit.

LEGO City Elite Politiemonstertruck Overval

Er is een ramp gebeurd. De bank is zojuist overvallen door de beruchte boef Big Betty en haar medeplichtige! Ze hebben in het midden van de nacht een bank overvallen met een enorme monstertruck. Maar, dat is nog niet alles. Achter de monstertruck zat een gigantische magneet waarmee ze de hele kluis van de bank muur hebben gepakt. Lukt het jou om Big Betty en haar medeplichtige op tijd te vangen voordat het nog een keer misgaat? In deze set kun je politieheld Tom Bennett helpen in zijn politiebusje en op de politiemotor. Ook zit de bank in de set die ze overvallen. Verder zit de truck bij de set en als laatst alle minifiguren die je nodig hebt om het verhaal na te spelen. Houd jij je hoofd koel in dit spannende avontuur samen met Tom Bennett?