LEGO Batman Movie aanbiedingen

Lego Batman Movie

Iedereen kent Batman wel van de vele films waarin hij een rol speelt. Veel avonturen in de films komen terug in het speelgoed van LEGO. Wist je dat Batman in het Nederlands gewoon ‘vleermuisman’ heet? De echte naam van Batman is Bruce Wayne. Als klein jongetje is Bruce zijn ouders verloren door een brute schietpartij. Daardoor is Bruce Batman geworden. Volg Batman in deze toffe serie van LEGO en bedenk de gekste avonturen.

LEGO Batman Movie The Riddler Raadsel-racer

Er is chaos in de energiecentrale van Gotham City. De Riddler, Kite Man, Magpie en Calendar Man zijn daar namelijk de boel aan het opschudden. Ga samen met Batman achter deze schurken aan en voorkom dat er geen energie meer is in Gotham City. Zorg dat je de dynamiet van Magpie onderschept en dat je de duik van Kite Man kunt weerstaan. Gelukkig heb jij ook wapens tot je beschikking waarmee je dit viertal kunt verslaan; de Batarang en je hebt Batman natuurlijk ook aan je zijde. In deze set heb je vijf minifiguren zoals Batman en Magpie. De raadsel-racer is het voertuig die de schurken gebruiken om de boel op te schudden ook dit voertuig hoort bij de set. Durf jij dit spannende avontuur aan samen met Batman?

LEGO Batman Movie The Joker Ballonvlucht

Er is weer stress in de energiecentrale van Gotham City. Dit keer is het The Joker die de boel in spanning brengt. Hij heeft namelijk een bom geplaatst. Zorg samen met Batman dat de bom onschadelijk wordt gemaakt. Terwijl je dat doet gaat The Joker ervandoor met een rugzak vol ballonnen. Richt je enterhaak op deze superschurk en zorg dat hij niet ontsnapt. In deze set zitten twee minifiguren, Batman en The Joker. Lukt het jou om de bom onschadelijk te maken en The Joker op te pakken?

LEGO Batman Movie The Joker Duistere Low-Rider

The Joker is Gotham City opnieuw onveilig aan het maken. Hij is nu samen met Harley Quinn de stad aan het doorkruisen en ze plegen de ergste misdaden. Ga samen met Batman en Batgirl de strijd aan met deze twee rivalen. De boeven zitten in de Low Rider, maar pas wel op want in de achterbak zit nog wat verstopt. Probeer Harley achterna te zitten op haar skateboard en zorg dat deze twee snel achter de tralies belanden. In deze set zitten drie minifiguren waaronder Batgirl. Durf jij deze strijd aan met deze twee beruchte boeven?Veelgestelde vragen over LEGO Batman Movie

Waar is LEGO Batman Movie het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Batman Movie met het legonummer LEGO Batman Movie het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 33+ aanbiedingen van LEGO Batman Movie

Zijn er LEGO Batman Movie aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 33+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Batman Movie. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Batman Movie geschikt?

LEGO Batman Movie is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Batman Movie