LEGO Ambulance aanbiedingen

LEGO Ziekenhuizen

Je ziet ze jammer genoeg erg vaak rijden, ambulances. Helaas gebeuren er vaak ongelukken, ook in de LEGO-wereld. Zorg dat je deze mensen en dieren op tijd red met je ambulance. Ga zo snel mogelijk naar de patiënten en geef ze de zorg die ze nodig hebben en zorg dat ze op tijd bij het ziekenhuis aankomen. Daar kunnen dokters jouw taak overnemen en de patiënten redden.

LEGO Friends Dierenambulance

Niet alleen mensen raken gewond, maar helaas ook dieren. Daarom heeft LEGO Friends een dierenambulance uitgebracht. Help deze schattige dieren in de boomhut. Geef ze een pilletje, drankje of doe verband om. Moeten de dieren nog blijven slapen of kunnen ze weer naar huis? Dit pakket bevat 304 onderdelen en is makkelijk om in elkaar te zetten. De figuren Emma en Olivia zitten erbij. Ook zit er een kat, kitten en een konijntje bij. 

Ook heeft LEGO Friends nog een andere dierenambulance (41086). Hierin vindt je Emma en een kleine egel. Het pakket heeft 89 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar. Dan is er nog een derde pakket van LEGO Friends (10728): ook bij dit pakket zit een dierenambulance en ook nog een dierenkliniek.

LEGO City Ziekenhuis

In dit pakket van een ziekenhuis zit ook een ambulance. Krijg je een belletje van de meldkamer? Haast je naar de ambulance en ga zo snel mogelijk naar je bestemming! Bekijk de situatie en doe wat nodig is. Is een kleine behandeling goed genoeg, of moet de patiënt mee in de ambulance? Pak snel de brancard en vervoer je patiënt naar het LEGO City Ziekenhuis. Ook zit er een traumahelikopter bij ter ondersteuning. Dit pakket bevat 861 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar.

LEGO Friends Heartlake City Ziekenhuis

Ook bij het LEGO Friends Heartlake City Ziekenhuis zit een ambulance. Ethan is gevallen over een bananenschil en heeft iets gebroken, Emma belt de ambulance. Zorg dat je Ethan op tijd ophaalt en maak hem beter. Zorg niet alleen dat Ethan beter is maar ook dat de bewoners van Heartlake City zich veilig voelen. Haal gewonde mensen op en leg ze op de brancard. Verzorg je patiënten met Dr. Maria. Dit pakket bevat 379 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar.