LEGO Spider-Man aanbiedingen

LEGO Spider-Man

Er zijn veel verschillende superhelden, natuurlijk is Spider-Man daar eentje van. LEGO heeft nu een serie met producten voor de echte Spider-Man-fan. Je kunt spelen in het hoofdkwartier. Verder kun je de gekste avonturen beleven met dit leuke personage en zijn vrienden. Naast de gekste avonturen moet er natuurlijk wel werk verricht worden. Er zijn genoeg boeven die opgepakt moeten worden dus ga er samen met Spider-Man achteraan en vang zo de spannendste boeven.

LEGO DUPLO Spider-Man Hoofdkwartier

Voor de jongere kinderen is er een hele set van Spider-Man. Zo ook het hoofdkwartier van deze beroemde superheld. Hij heeft een stoere motor tot zijn beschikking. Bij deze set kan Spider-Man samenwerken met Miles Morales en Ghost Spider om de boeven op te pakken. Een goed team heeft natuurlijk een hoofdkwartier nodig om belangrijke zaken te bespreken en een startlocatie nodig hebben om boeven te vangen. Het team kan natuurlijk niet alleen alle boeven pakken, ze hebben jouw hulp daar hard bij nodig. Durf jij het spannende avontuur aan met dit fantastische team?

LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats

Er is een groot probleem op de Spider Schuilplaats. De schuilplaats wordt aangevallen door allemaal boeven. Jouw taak is om samen met Spider-Man de boeven te vangen die zijn schuilplaats te pakken hebben. In zijn schuilplaats staan veel waardevolle dingen zoals een gloednieuwe computer met een PlayStation, een mooie basketbalring en een fantastische bar. Maar naast het leuke deel van de schuilplaats staat er nog veel meer apparatuur dat beschermd moet worden, namelijk allerlei verschillende soorten camera’s, trainingsapparatuur en wapens. Uiteraard zit er een eigen gevangenis waar je de boeven in kunt opsluiten. Ga het gevecht aan om de schuilplaats te behouden en zorg dat niks van de waardevolle spullen verdwijnen.

LEGO Spider-Man’s Drone Duel

Er hangt een spanning in de lucht, er vliegen namelijk drones in de lucht. Deze drones zijn uit op een gevecht. Lukt het jou om samen met Spider-Man het gevecht aan te gaan tegen de boef Vulture? Je kunt Spider-Man nu vastmaken aan een van de drones door middel van zijn web. Zo beleef je allerlei verschillende avonturen in de lucht. Maar ook op de grond gebeuren er verschillende spannende dingen. Je hoeft namelijk niet per se de lucht in om het gevecht uit te spelen. Zorg dat Spider-Man wint tegen Vulture in dit spannende dronegevecht en zorg dat Spider-Man niet gewond raakt als hij aan de drone hangt.Veelgestelde vragen over LEGO Spider-Man

Waar is LEGO Spider-Man het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Spider-Man met het legonummer LEGO Spider-Man het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 48+ aanbiedingen van LEGO Spider-Man

Zijn er LEGO Spider-Man aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 48+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Spider-Man. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Spider-Man geschikt?

LEGO Spider-Man is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Spider-Man