LEGO Ruimtevaart aanbiedingen

LEGO Ruimtevaart

Ben je altijd al benieuwd hoe het er ver boven in de lucht uitziet, daar boven in het universum? Dan is dit je kans. Met deze LEGO-ruimtevaartsets kun jij overal naar toe. Doe snel je ruimtepak aan en stap in je raket of ander ruimteschip. Durf jij het aan om in deze ruimteschepen te stappen en op avontuur te gaan?

LEGO City Ruimtevaart Commandocentrale (3368)

LEGO City heeft een supermooi raket inclusief een commandocentrale. Je kan natuurlijk niet in je eentje de ruimte in. Bouw samen met het hele team een raket en houd contact met de mensen in de commandocentrale. Bereid je goed voor want in de ruimte is het heel anders dan hier op de aarde. Ben je klaar voor de lancering? Trek je ruimtepak aan en maak je klaar. Ben je er klaar voor? 3...2...1… en daar ga je, ver de lucht in! Ga je naar Mars, Jupiter of naar de maan? Alles kan met dit LEGO City Ruimtevaart pakket. Er zitten 494 onderdelen bij en het pakket is voor kinderen vanaf zes jaar. 

LEGO Creator Expert Creator NASA Space Shuttle Discovery (10283)

NASA heeft natuurlijk al veel onderzoek gedaan naar en op planeten. Maar zeker nog niet alles is bekend. Denk jij dat er buitenaards leven bestaat? Ga samen met NASA op onderzoek uit in de NASA Space Shuttle. Doe onderzoek voordat je de ruimte ingaat, wees voorbereid en zorg dat je weet wat je moet doen. Ga je naar Mars of misschien wel naar Jupiter? Bepaal het helemaal zelf met dit pakket van LEGO Creator. De Space Shuttle is erg gedetailleerd en kan ook goed bewegen. Houd via de cockpit contact met je NASA collega’s op aarde. Durf jij het aan om de ruimte in te gaan? Het pakket bevat 2354 onderdelen en is voor mensen vanaf achttien jaar. 

LEGO City Ruimtevaart Mars Onderzoeksshuttle (60226)

Ook voor de kleintjes onder ons heeft LEGO een super mooi en stoer ruimteschip. Doe snel je ruimtepak aan en vlieg naar Mars. Doe onderzoek in je Rover en rijd over Mars. Kan jij buitenaards leven vinden? Ontdek het nu met de LEGO City Onderzoeksshuttle. Het pakket bevat 273 onderdelen en twee minifiguren. Het pakket is voor kinderen vanaf vijf jaar.