LEGO Jungle aanbiedingen

LEGO Jungles

Kijk uit voor gevaarlijke dieren en probeer te overleven in het wild. Kijk welke planten je kan eten en ga vissen voor een heerlijk avondmaal. Beleef de spannendste avonturen in de Jungle met LEGO.


LEGO Friends Jungle

Omdat LEGO Friends superveel pakketten van de jungle heeft, valt er enorm veel te beleven in de jungle. Ga mee met de meiden van LEGO Friends op avontuur in de Jungle. Red gewonde dieren zoals, panda’s, olifanten, alpaca’s en tijgers en breng ze naar de reddingsbasis. Slaap in de schuilplaats en ga in de vrije tijd over de brug naar de waterval. 

Red de dieren in de jungle! Maar welk dier vind jij het leukst? Hier zijn een aantal reddingsbasissen. Verzorg bijvoorbeeld de superschattige olifant (41421). Gebruik de truck en red de olifant. Neem hem mee terug naar de reddingsbasis en verzorg hem tot hij het wild weer in mag. Dit pakket bevat 203 onderdelen en twee minifiguren, namelijk Emma en Stephanie. 

Vind jij tijgers misschien veel leuker dan olifanten dan is deze reddingsbasis (41423) perfect voor jou! De baby tijgertjes zitten vast op de berg bij de waterval. Ga zo snel mogelijk met Emma en Andrea in de luchtballon naar de waterval en haal de baby’s op. Dit pakket bevat 302 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. 

Vind jij panda’s ook zo schattig? Met dit pakket (41422) heb je een heel lief panda verblijf, met een glijbaan en een schommel. Haal met een wagentje bamboe uit de jungle en verzorg de panda’s. Dit pakket bevat 265 onderdelen en de twee minifiguren, Olivia en Mia. Of vind jij alpaca’s leuker? De alpaca’s komen wel heel erg dichtbij de rivier. Pas op en wees er optijd bij voordat ze er invallen. Ga met de helikopter heen en hou ze tegen bij de grote berg. Dit pakket bevat 100 onderdelen en de minifiguren van Stephanie en Mia. 

Heb je alle dieren kunnen redden? Breng ze dan gauw terug naar een van de redding basissen (41424). Hier kunnen de dieren verzorgd worden met de medische spullen en kunnen ze lekker spelen op de glijbaan en de brug. Of breng je naar de wat kleinere reddingsbasis (41038) waar ze ook heerlijk kunnen spelen. Zijn alle dieren verzorgd, ga dan terug naar de schuilplaats (41059). Hier kan je even bijkomen van alle avonturen!

LEGO Jungle

Naast deze junglepakketten van LEGO Friends zijn er nog veel meer andere junglesets. Zo heb je de LEGO Minecraft Jungle Boomhut (21125). Met een gave boomhut van de echte Minecraft Blokken. Ook is er een hele gave LEGO City Jungle Helikopterdropping (60162) en zo zijn er nog veel meer! Genoeg te beleven met de LEGO Jungle sets.