LEGO Iron Man aanbiedingen

Iron Man

Ben jij helemaal fan van de Marvel Avengers en dan in het bijzonder Iron Man? Dan heeft LEGO voor jou de perfecte sets ontworpen zodat je nooit meer zonder je favoriete superheld hoeft. Iron Man is afkomstig uit de Marvel Avengers-serie en is niet meer te missen tussen alle superhelden. Maak dus alle avonturen mee en mis niks met alle LEGO sets.

Iron Man: een echte superheld

Tony Stark was altijd een kind die superslim was en dus ook op zijn zeventiende al was afgestudeerd. Hij nam op jonge leeftijd het bedrijf over van zijn vader, het bedrijf wat hij overnam van zijn vader ontwikkelde wapen en andere dingen. Het begon voor Stark allemaal toen hij stopte met het produceren van wapens in zijn bedrijf. Stark besluit zich een tijd lang terug te trekken van de wereld en zijn harnas verder aan het ontwikkelen die hij al eerder gemaakt had in Afghanistan. Uiteindelijk krijgt Tony Stark het voor elkaar om zijn harnas zo te ontwikkelen dat hij Iron Man wordt. Hij wordt dan een held en redt allerlei mensen van over de hele wereld. Het harnas zorgt er namelijk voor dat hij kan vliegen en dat hij goed bestendig is tegen de klappen van zijn tegenstanders.

De LEGO-sets van Iron Man

LEGO heeft dus verschillende sets ontworpen zodat je niet meer zonder je favoriete superheld hoeft te spelen. Het gaat van LEGO Avengers naar grote kunstwerken van Iron Man. Je kunt bijvoorbeeld superveel avonturen beleven met de set LEGO Marvel Avengers Iron Man Wapenkamer. Deze set is voor kinderen die ouder zijn dan vier jaar en met deze set kunnen ze allerlei verschillende avonturen uitspelen met hun favoriete superhelden waaronder dus Iron Man. Ook kun je lekker creatief bezig met de sets van LEGO Art waarin je een supergroot schilderij kunt maken van je favoriete superheld. Tijdens het maken van je kunstwerk kun je genieten van de tofste soundtracks die bij de set in zitten. Verder kun je dus genieten van je favoriete superheld en heeft LEGO de tofste sets voor jong en oud ontworpen zodat iedereen kan genieten.