LEGO Stoomtrein aanbiedingen

LEGO Stoomtreinen

Ben jij een echte fan van stoomtreinen? LEGO heeft voor jou verschillende stoomtreinen in de aanbieding waarmee jij de tofste reizen mee kunt maken. Het is niet alleen voor oudere kinderen, maar ook voor de jongere kinderen zijn er verschillende soorten stoomtreinen ontworpen. Bouw je eigen rails er reis de hele wereld over. Deze treinen rijden door middel van kolen. Dus ben jij echt een treinfanaat, kijk dan snel wat LEGO voor jou in huis heeft op het gebied van stoomtreinen.

LEGO DUPLO Stoomtrein

Voor de jongere kinderen is er een stoomtrein ontwikkeld waarbij hun fantasie tot leven komt. De stoomtrein is voor een jong kind makkelijk te besturen en te gebruiken. Als je tegen de voor- of achterkant aanduwt gaat de trein rijden, de trein stopt als je hem van de rails afhaalt. Je hebt bij de set vijf verschillende actiestenen waardoor je de trein kan laten toeteren, de lichten kan laten knipperen, kan laten stoppen om te tanken, de richting van de trein kun je ook veranderen en je kunt de trein volledig laten stoppen. Verder zitten er bij deze set verschillende DUPLO figuren. Ook zit er een treinstation bij deze set en een kolenschepper, want anders kan de stoomtrein natuurlijk niet vooruit komen. Bij deze leuke set kunnen kinderen de wereld op hun eigen manier ontdekken.

LEGO DUPLO Toy Story Trein

Je kent vast het verhaal van Toy Story wel. Allerlei verschillende soorten speelgoed die zelf kunnen bewegen en kunnen praten. LEGO DUPLO heeft nu een leuke set ontworpen zodat jij samen met Toy Story de leukste avonturen kunt beleven met een stoomtrein. In deze set leer je over samenwerking en heb je de kans om je sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen. Ga samen met de hoofdpersonages van Toy Story op pad om de kluis te beschermen tegen de gemene boef. Verder kun je de trein geheel zelf in elkaar bouwen zodat je de leukste treinritjes kunt maken. 

LEGO Emerald Night Train

Voor de oudere kinderen en volwassenen is er de LEGO Emerald Night Train. Je kunt je eigen stoomtrein bouwen met deze fantastische set. Met deze set kun je een echte treinreis ervaren met een stoomtrein. Ook kun je hem op je bureau neerzetten als een mooi detail voor op je kantoor. In deze set zitten maar liefst 1085 verschillende stukjes zodat jij je trein in elkaar kunt zetten. Verder zitten er ook nog drie minifiguren bij deze set. Pak snel je set erbij en maak de mooiste ritjes in de LEGO Emerald Night Train.