LEGO NINJAGO aanbiedingen

LEGO Ninjago aanbieding

Met LEGO Ninjago waan je je in de wereld van de helden Lloyd, Kai, Cole, Nya, Jay en Zane. Deze ninja’s nemen het samen met de Spinjitzumeester Wu op tegen de slechterik Garmadon en zijn leger. De ninja’s proberen het kwaad te bestrijden, de wereld te beschermen tegen de schurken en de vrede in de wereld te waarborgen.

Vier gouden Spinjitzu-wapens

De zes ninja’s hebben hun vaardigheden, kracht en discipline geleerd van hun meester Wu. Dankzij de eerste Spinjitzumeester werden een aantal krachtige wapens gesmeed in het rijk van Ninjago. Dat zijn de vier gouden Spinjitzu-wapens: het Zwaard van het Vuur, de Nunchunks van de Bliksem, de Shurikens van het IJs en de Siesmische Zeis. De bedoeling van deze wapens is dat deze de wereld weten te beschermen. Vervolgens moesten deze wapens worden doorgegeven aan de twee zonen van de meester, Garmadon en Wu. Echter, had Garmadon heel andere plannen met de wapens.

Wu was genoodzaakt om zijn broer te verbannen naar de onderwereld. Op deze manier kon Wu de wapens verbergen. Niet veel later keerde Garmadon terug met zijn zogenoemde Skelettenleger om de Ninjago-wereld te veroveren. Op dat moment stuurde meester Wu vier van zijn ninja’s op pad om de vier wapens weer op te halen. Alleen op die manier kon de vrede worden bewaakt.

De zes helden

Lloyd: Wist je dat Lloyd de zoon is van tegenstander Garmadon? Ondanks dat, heeft hij ervoor gekozen om zijn gevoel te volgen. Daarom sloot hij zich aan bij het Ninjago-team. Zijn grootste droom is om de Spinjitzumeester te worden.

Kai: Ninja Kai heeft graag de touwtjes in handen. Dit maakt hem als ninja van het vuur een goede leider van het Ninjago-team. Kai staat bekend om zijn vele moed.

Cole: Cole heeft besloten om zijn eigen weg in te slaan. In plaats van in de voetstappen te treden van zijn vader – danser – wilde hij liever ninja worden onder begeleiding van Meester Wu. Cole is de ninja van de aarde.

Nya: Water-ninja Nya kan met haar krachten de slechteriken tegen Ninjago bestrijden. Het zusje van Kai staat bekend om haar sterke karakter en haar eigen wil.

Jay: Jay staat bekend om zijn tactische bewegingen. Als ninja van de bliksem komt dat goed van pas: hierdoor wint hij veel wedstrijden. Jay is de echte verbinder van het team, want met zijn goede gevoel voor humor krijgt hij iedereen aan het lachen.

Zane: Dr. Julien heeft Zane gemaakt. Zane is een ninjarobot en dankzij Dr. Julien heeft Zane enorm goede vaardigheden. Hij heeft Zane namelijk ontwikkeld tot de ninja van het ijs, waardoor hij onmisbaar is binnen de groep ninja’s.

Slechterik Garmadon

Zoals we weten is Garmadon de oudere broer van Spinjitzumeester W. In eerste instantie zou Garmadon een groep ninja’s trainen, maar hij werd gebeten door de Grote Verslinder toen hij nog klein was. Die beet bevatte een giftige stof, waardoor hij werd overgenomen door het kwade. Te wijten aan die beet is Garmadon uitgegroeid tot een krijgsmachtshebber die uit is op kwade toestanden.

Veelgestelde vragen over LEGO NINJAGO

Waar is LEGO NINJAGO het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO met het legonummer LEGO NINJAGO het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 316+ aanbiedingen van LEGO NINJAGO

Zijn er LEGO NINJAGO aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 316+ aanbiedingen van lego sets van LEGO NINJAGO. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO NINJAGO geschikt?

LEGO NINJAGO is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO NINJAGO