LEGO voor Volwassenen aanbiedingen

Lego voor Volwassenen

Als je aan het woord LEGO denkt, denk je op jouw beurt dat het alleen voor kinderen is. LEGO is natuurlijk niet alleen maar bedoeld voor kinderen, voor volwassenen kan het ook erg uitdagend zijn. Je kunt je hoofd buigen over verschillende moeilijke bouwsets. LEGO heeft namelijk genoeg moeilijke bouwsets die helemaal niet geschikt zijn voor kinderen maar juist bedoeld zijn voor de volwassenen onder ons. Zo zijn er ook verschillende bouwsets die je later kunt gebruiken als decor, voor bijvoorbeeld op kantoor.

Waarom LEGO voor volwassenen?

Er zijn heel veel verschillende redenen te bedenken om te spelen met LEGO vooral als je volwassen bent. De makers van de verschillende bouwsets voor volwassenen geloven er namelijk in dat het erg goed is voor je mentale gezondheid. Zij zeggen dat het stress verlichtend kan zijn en eventueel zou kunnen helpen bij een depressies en burn-outs. Het werkt namelijk zo: je maakt iets waar je later trots op kunt zijn, je werkt richting een doel en vandaar dat het erg kan helpen bij sommige klachten die je hebt opgelopen door bijvoorbeeld werk of andere dagelijkse bezigheden. Doordat je heerlijk bezig kunt zijn met het bouwen met de steentjes kun je even helemaal tot jezelf komen en rustig gaan bouwen. Ook biedt het spelen met LEGO bepaalde afleidingen waardoor je even uit je eigen wereld kunt stappen en de wereld van LEGO kunt binnenstappen. Er zijn verschillende sets die je kunt gaan uitproberen zoals verschillende sets van LEGO Art en LEGO Architecture. 

LEGO Art

Een van de bekendste sets voor volwassenen is het thema van LEGO Art. Het zijn grote schilderijen van LEGO-steentjes die jij in elkaar kunt zetten. Je hebt verschillende soorten schilderijen: het gaat van Iron Man naar de wereldkaart en van Mickey Mouse naar Marylin Monroe. De keuze is dus helemaal aan jou welk schilderij jij in je kamer wilt ophangen. Zoals eerder al vermeld is kun je er heerlijk rustig van worden en je lekker kunt gaan genieten tijdens het maken van deze immens grote schilderijen. 

LEGO Architecture

Naast LEGO Art heeft LEGO nu ook andere sets zoals LEGO Architecture. Met deze sets kun je veel bekende bezienswaardigheden nabouwen. Je kunt bijvoorbeeld de Eiffeltoren na bouwen of het welbekende Vrijheidsbeeld van New York. Bij de sets zit een duidelijke omschrijving over hoe je het best je bouwwerk in elkaar kunt zetten. Als hij dan eindelijk klaar is zal het een mooi pronkstuk zijn voor in jouw woonkamer.