LEGO Atlantis aanbiedingen

LEGO Atlantis

Het thema bestaat al vanaf 2010 en toentertijd had het thema acht verschillende sets.Het gaat over een wonderlijke onderwaterwereld. In deze onderwaterwereld ligt een bijzondere schat. Ga op zoek naar de personages met LEGO Atlantis, maar kijk uit tijdens je zoektocht! Misschien kom je wel octopussen of krabben tegen, of nog gevaarlijker: de heerser van de gezonken stad. Ga op onderzoek uit met de LEGO Atlantis aanbiedingen. 

LEGO Atlantis De Stad Atlantis

Ga op zoek in de onderwaterwereld. Wie weet ligt de schat wel in deze onderwaterstad. Kijk uit voor de onderwater dieren en monsters. Zorg dat je helemaal beveiligd bent, anders word je nog aangevallen. Gelukkig zit je in de duikboot, want hier kan je niks gebeuren. De boot heeft zelfs een soort tentakels waarmee je kan vechten tegen de gigantische krab. Ga de tempel in en wie weet vind je de schat! Dit pakket bevat 686 onderdelen en is voor kinderen vanaf acht jaar. 

LEGO Atlantis Poort Naar Atlantis

Zoek de vijf Atlantis-sleutels en open het portaal naar de onderwaterstad Atlantis. 

Je komt niet zo maar door de poort, ook al hij ziet er superspectaculair uit. In het midden zit een mond van een haai als je door de mond gaat via de trap kom je bovenop de poort te staan. Aan de zijkanten zitten ook twee haaien. Dit pakket bestaat uit 1007 onderdelen en is voor kinderen boven de acht jaar.

LEGO Atlantis Diepzeegraver

Om de onderwaterwereld te ontdekken heb je de diepzeegraver. Hiermee vind je de mooiste opgravingen en wie weet maak jij de onderwaterwereld wel veel groter. Misschien graaf je de schatkist wel op terwijl je aan het graven bent. Omdat de boot zo groot is moet je natuurlijk wel uitkijken voor andere zeedieren in de prachtige onderwaterwereld. Pas wel op dat je niks kapot maakt! Dit pakket bevat 265 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.

LEGO Atlantis Bodemloper

Met de bodemloper van LEGO Atlantis ben je zo de hele wereld door. Doordat je zo snel door de wereld kan, heb jij misschien wel als eerste de schat. Deze set bestaat uit 105 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. 

LEGO Atlantis Superpack 4 in 1

In dit pakket van LEGO Atlantis zitten vier pakketten in één! Zo zitten deze producten er bij, 8075, 8058, 8059 en 8080. Dit  pakket bevat 691 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. 

 Veelgestelde vragen over LEGO Atlantis

Waar is LEGO Atlantis het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Atlantis met het legonummer LEGO Atlantis het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 18+ aanbiedingen van LEGO Atlantis

Zijn er LEGO Atlantis aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 18+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Atlantis. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Atlantis geschikt?

LEGO Atlantis is geschikt voor de leeftijd vanaf 6-12 maanden Bekijk hier alle lego sets van LEGO Atlantis