LEGO Camper aanbiedingen

LEGO Campers

Wil jij graag op vakantie? Het antwoord is vast ‘ja’. Alleen het vervoer kan nog weleens een probleem zijn. Wil je liever met de auto op vakantie, of juist met een tent? Of misschien is een camper wel wat voor jou. LEGO heeft nu verschillende soorten campers voor je ontworpen. Zo kun jij op vakantie wanneer je maar wilt. Naar te gekke plekken afreizen en de leukste avonturen beleven met jouw LEGO-camper.


LEGO Friends Boscamper

Deze te gekke speelset zit boordevol avontuur en gezelligheid. Bij de set zit niet alleen een camper maar ook een zeilboot. Zo kunnen de vriendinnen samen met jou vakantie vieren met superleuke activiteiten. Bij de camper zit een dakkoffer waar je genoeg bagage in kwijt kunt voor deze vakantie. Verder kun je het dak ervan af halen zodat je genoeg ruimte hebt om te spelen in de camper zelf. Bij het hoofdgedeelte zitten scharnieren waardoor je makkelijk bij de slaapzakken kunt zodat je heerlijk kunt slapen, waar je maar wilt. Je kunt stoppen bij een mooi meer met een berg waar je je zeilboot kunt uitproberen. Verder kun je vrienden maken met de lieve wasbeer die bij het meer woont. Je vakantie kan niet meer misgaan met deze mooie Boscamper.


LEGO City vakantie camper

Op vakantie met het hele gezin? Ook dat kan met deze LEGO-speelset. Een mooie camper met minifiguren van een gezin. Bij de set zit een handige instructie over hoe je de camper in elkaar zet. De camper heeft al mooi meubilair. Namelijk een tafel, een keuken en een prettig slaapgedeelte voor het hele gezin. Het dak en een van de zijkanten kunnen open zodat je goed in de camper kunt spelen. Ook heb je nog spulletjes die niet kunnen missen deze vakantie. Denk aan verschillende kookspullen en een draagzak voor de baby. Hiermee zorg je dat deze vakantie voor jou en je gezin onvergetelijk wordt.


LEGO DUPLO familie camper

Ook voor de hele kleine kinderen begint de wereld ontdekken op vroege leeftijd. Voor hen is er ook een mooie camper gemaakt. Ga samen met je kind onderweg met de camper. Bij de camper zit een stoffen tent die makkelijk in elkaar te zetten is. Daarnaast heb je bij de camper een afneembaar dak zodat je goed in de camper kunt spelen. Verder is er plek voor drie personen. Ook heb je bij de camper een kano waarmee je spannende avonturen kunt beleven op de rivier. Bovendien is geen een dag hetzelfde en heb je genoeg activiteiten die je kunt doen samen met je kind.