LEGO Star Wars aanbiedingen

LEGO Star Wars aanbieding

Als echte Star Wars-fan kun jij of jouw kind de scènes nabouwen van de sciencefictionfilm dankzij LEGO Star Wars. Met dit speelgoed kom je de bekendste personages, ruimteschepen en thema’s tegen van de film. Dit bekende thema staat geheid voor urenlang speelplezier, spanning en sensatie. Elke set uit de reeks geeft een aantal suggesties voor activiteiten, zodat je de fantasie zijn eigen gang kan laten gaan.

Waar het allemaal begon

In 1999 werden de eerste Star Wars-producten op de markt gebracht. Dit waren onder andere set 7140 en de LEGO X-wing. Vervolgens werd een set geproduceerd op basis van de oorspronkelijke trilogie, gevolg door producten uit The Phantom Menace. In de loop van de jaren werden steeds meer Star Wars-sets uitgebracht op basis van de films. Echter, moest LEGO hiervoor wel een licentie afsluiten. Deze licentie tussen LEGO en Lucasfilm liep eerst van 1999 tot 2008, maar is gelukkig verlengd tot 2022.

Bouw je eigen Star Wars-ruimte

Laat jouw fantasie zijn eigen weg gaan. Niet alleen de oude films van Star Wars kun je naspelen met het speelgoed van dit LEGO-thema. Met de inmiddels tweehonderd bouwsets kun je je wanen in de klassieke trilogie en probeer de Death Star aan te vallen met Luke Skywalker, of vlieg in de Imperial Shuttle naar welke bestemming jij wil. Je kunt zelfs de Imerpail Star Destroyer nabouwen. Hier moet je wel wat geduld voor hebben: deze set telt maar liefst 4784 onderdelen. Wanneer deze eenmaal staat, is het een fraaie toevoeging aan jouw interieur.

Personages

Alle personages komen terug in de sets van LEGO Star Wars. Zo zie je R2D2, Darth Vader, Han Solo en Luke Skywalker verschijnen in de verschillende bouwsets. Ook zie je Anakin Skywalker terug die de overstap maakte naar de Dark Side. Bovendien komt de goede vriend van Han Solo en co-piloot van de Millennium Falcon, oftewel Chewbacca, ook terug in de sets van LEGO. Natuurlijk mogen Kylo Ren en Jedi-Meester Yoda niet ontbreken en ook zijn BB-8 en Poe Dameron te vinden in het speelgoed.

Voor de echte fans

LEGO Star Wars is er niet alleen voor kinderen van vier jaar en ouder, maar ook voor volwassenen. Zo is er voor iedereen genoeg speelplezier. De echte fans van Star Wars kijken hun ogen uit met de LEGO-sets voor volwassenen. Dit zijn niet alleen sets waaraan je kunt bouwen, maar waar je nog jarenlang plezier aan kunt beleven als eyecatcher in jouw woonkamer. Dit zorgt ervoor dat jouw fantasie weer terug kan keren naar het ruimtestelsel hier ver vandaan.

De sets zitten boordevol details, zoals draaiende laserkanonnen en een verstelbaar standaard. Vooral de Millennium Falcon is opvallend dankzij zijn vele details. Met zijn 7541 stukjes is deze set een echte musthave voor iedere Star Wars-fan. Bovendien heeft LEGO Star Wars ook een helmencollectie uitgebracht, waaronder de Imperial Stormtrooper helm, de Boba Fett helm of de helm van TIE Fighter Pilot. Breng deze klassiekers terug in jouw huis en laat iedereen jouw voorliefde aan Star Wars zien.

Veelgestelde vragen over LEGO Star Wars

Waar is LEGO Star Wars het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars met het legonummer LEGO Star Wars het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 515+ aanbiedingen van LEGO Star Wars

Zijn er LEGO Star Wars aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 515+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Star Wars. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Star Wars geschikt?

LEGO Star Wars is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Star Wars