LEGO Creator Expert aanbiedingen

Bekijk alle LEGO Creator Expert aanbiedingen

Oude gebouwen, iconische auto’s en bekende monumenten: een greep uit de collectie van LEGO Creator Expert. Waan je in de rol als architect en bouw zelf aan de gedetailleerde bouwsets. Wel vragen deze bouwsets de nodige ervaring en creativiteit. Al met al bieden deze sets een geweldige bouwervaring. De sets van LEGO Creator Expert zijn voor volwassenen van zestien jaar en ouder. Ben jij al begonnen aan de Fiat 500 of wil je liever Sesame Street nabouwen? Keuze genoeg!

Modulaire gebouwen

Voor de ervaren LEGO-bouwers onder ons zijn de modulaire gebouwen ontwikkeld. Zelfs deze sets zijn een ware uitdaging die je natuurlijk niet uit de weg wilt gaan. Dankzij de gedetailleerde ontwerpen heb je complexe bouwtechnieken – die je niet snel bij andere LEGO-sets terug zal vinden – nodig om deze sets tot een succes te brengen. Bouw het 10276 Colosseum na met zijn 9036 bouwsteentjes of breng het voetbalstadion van Manchester United tot leven met itemnummer 10272. Eenmaal klaar zullen deze modulaire gebouwen een ware skyline vormen in jouw woonkamer.

Snelste voertuigen

Bouw jouw favoriete auto’s na met de bouwsets van LEGO Creator Expert. Je kunt onder andere de iconische 10220 Volkswagen T1 kampeerbus nabouwen, het ouderwetse model 10271 van de Italiaanse Fiat 500 of de gedetailleerde 10269 Harley Davidson Fat Boy. Ook voor de echte James Bond-liefhebbers zijn speciale voertuigen geproduceerd die je kunt nabouwen. Ga de uitdaging aan als bouwexpert en bouw zelf een van deze snelle voertuigen.

Flora en fauna

We weten allemaal hoe gezellig planten en bloemen in huis staan. Ze maken jouw interieur af en geven een huiselijke sfeer. Toch is het altijd een treurig gezicht wanneer de bloemen en planten het niet lang volhouden. Gelukkig was daar de oplossing: de bouwsets van LEGO Creator Expert! Je kunt een 10280 bloemenboeket nabouwen die je daadwerkelijk in een vaas kunt zetten. Ook kun je een van de opvallendste planten ter wereld nabouwen: de 10289 paradijsvogelplant van 46 centimeter. Bovendien hoef je niet te wachten op de altijd langzaam-groeiende bonsaiboom. Je kunt ‘m ook zelf nabouwen met itemnummer 10281. Dit leuke displaymodel zal gezellig staan in jouw interieur met zijn roze bloemen.

Ga de uitdaging aan

Wanneer je op zoek bent naar een bouwset waar je wel even zoet mee bent, kun je de volgende bouwsets van het thema Creator Expert overwegen.

  • 10261 Roller Coaster: Zoals de naam van de set al zegt, kun je met deze bouwset een achtbaan bouwen. Met zijn 4142 stenen zal dit een ware uitdaging worden. Let er wel op dat je deze set waterpas bouwt; anders kan de ketting vastlopen. Je kunt deze set zelfs aandrijven met Power Functions of Powered Up.
  • 10256 Taj Mahal: Het opvallende Indiase kunstwerk is een van de bekendste wonderen ter wereld. Met zijn 5923 stenen is een leuke bouwervaring gegarandeerd. Deze bouwset is een van de grootste LEGO-modellen ooit.
  • 10276 Colosseum: Waar we deze bouwset net al even hebben benoemd, verdient deze set een plek in deze lijst. Deze bouwset telt maar liefst 9036 stenen, waardoor hij de leeftijdsclassificatie van 18 jaar en ouder heeft gekregen. Dankzij zijn ovalen basis kun je de bouwset van elke hoek bewonderen.

Veelgestelde vragen over LEGO Creator Expert

Waar is LEGO Creator Expert het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Expert met het legonummer LEGO Creator Expert het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 75+ aanbiedingen van LEGO Creator Expert

Zijn er LEGO Creator Expert aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 75+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Creator Expert. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Creator Expert geschikt?

LEGO Creator Expert is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Creator Expert