LEGO Exo-Force aanbiedingen

LEGO Exo Force

LEGO Exo-force werd in 2006 gelanceerd maar is in 2008 alweer stopgezet. Omdat het zo bekend werd, heeft LEGO meerdere producten uitgebracht van de Exo-Force. Maar wat houdt het dit thema eigenlijk in?

Het verhaal van Exo Force

De Exo Force gaat over robots die leven op de Sentai Mountain. Op een dag komt de robot genaamd Meca One vechten tegen de mensen. De gevechten tussen robot en mens gaan van start. De berg splitst zich in tweeën doordat er bepaalde energieën vrij komen. De robots werpen zich in de kloof waardoor de mensen de strijd hebben gewonnen. Er wordt een brug gebouwd tussen de gesplitste berg. Een van de bruggen heet de Tenchi, dit betekent ‘hemel en aarde’. Zullen de robots ooit nog terug komen? Dat is wel waar de mensen bang voor zijn. Doordat de mensen toch nog bang zijn dat de robots terugkeren zijn ze gevechtsmachines aan het maken ter verdediging. Slim bedacht zal je denken, maar niks is minder waar. De mensen waren namelijk te laat met de voorbereidingen want de robots kwamen inderdaad terug maar eerder dan verwacht. De robots kwamen ook niet zomaar terug maar ook met wapens. Ze namen de zuidelijke helft over en het is hun doel om de mensen van de berg te jagen zodat ze de berg voor hun zelf kunnen hebben. Gaat het de robots lukken? Of zijn de mensen ze toch te slim af?

Robots van Exo Force

Er zijn drie bekende robots, dit zijn Meca One, hij was degene die in opstand kwam tegen de mensheid. Vandaar dat hij ook de leider is van de robots. Je herkent hem aan zijn gouden kleur en rode ogen. Dan heb je nog Devastator: zij zijn altijd erg sluw, de robots zijn zilver en zijn goed in verwoesten. Bovendien kunnen ze lange afstanden maken in bijvoorbeeld een achtervolging. Last but not least hebben we nog de Iron Drone: deze robots zijn supersterk en zelfs duurzaam. Het enige waar ze niet zo goed in zijn is improviseren als ze voor een onverwachte situatie komen te staan gaat het mis.

Personages Exo Force

Er zijn zes bekende mensen die dus tegen de robots strijden, dit zijn er een aantal: Hikaru, hij presteert het beste alleen, maar kan inmiddels ook wel samenwerken met z’n teamgenoten. Dan heb je Ryo, hij is snel met zijn bewegingen. Hij is goed in het maken van de vechtmachines. Dan heb je nog de grote leider van de Exo-Force: Keiken. Hij leidde het gevecht tussen de mensheid en de robots.


 


Veelgestelde vragen over LEGO Exo-Force

Waar is LEGO Exo-Force het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Exo-Force met het legonummer LEGO Exo-Force het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 5+ aanbiedingen van LEGO Exo-Force

Zijn er LEGO Exo-Force aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 5+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Exo-Force. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Exo-Force geschikt?

LEGO Exo-Force is geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Exo-Force