LEGO Elves aanbiedingen

LEGO Elves

Duik in de sprookjesachtige wereld van LEGO Elves. De LEGO Elves-serie is in 2015 uitgekomen. Op het begin was er een animatieserie op het Youtubekanaal van LEGO en op Netflix over de Elfen. Het gaat over Emily Jones die in Elvendale reist, een magisch land. In dit magische land ontmoet ze vier andere elfen. Deze vier elfen hebben hun eigen krachten: vuur, aarde, lucht en water. Na de serie kwam LEGO met de Elves producten. Ga op avontuur en ga op zoek naar de vier sleutels om Emily terug te brengen in de mensenwereld, ga door de magische landschappen van Elvendale met de Elves sets van LEGO.

LEGO Elves Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel

Ga op bezoek bij Syra in haar gigantische kasteel. Dit kasteel ziet er supermagisch uit met mooie horens en een vliegend paard. Verzorg je paard goed en rij de magische wereld rond op z’n rug. Ga op onderzoek uit en zoek het speciale portaal. Ben je klaar met zoek? Eet dan heerlijk wat in de eetzaal aan de eettafel. Dit pakket bevat 808 onderdelen en de drie minifiguren van Emily Jones, Naida Riverhear en Skyra, en ook Golden Glow het paard en Nascha de uil. De set is voor iedereen boven de tien jaar.

LEGO Elves Naida’s Avonturenschip

De elfen zijn op zoek naar de magische watersleutel waarmee ze Emily kunnen helpen om terug te gaan naar de mensenwereld. Kijk op de kaart, vaar de zee over en ga op zoek! 

Het pakket bevat 312 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. Er zitten twee minifiguren bij van Naida Riverheart en Aira Whisperwind. Lukt het jou om de sleutel te vinden?

LEGO Elves Naida’s Waterparadijs

In dit grote waterparadijs kan je heerlijk bijkomen van alle avonturen. Ga langs bij Naida in de spa en laat je heerlijk verwennen. Als je helemaal ontspannen bent kan je verder met het zoeken naar de schatkaart. Zwem met dolfijnen en ga onder de waterval door. Geniet van je uitzicht en maak een paar mooie foto’s. Dit pakket bevat 249 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. 

LEGO Elves Azari en de Magische Bakkerij

Als je de schatkaart volgt kom je langs een heerlijke bakkerij. Haal een lekker broodje zodat je genoeg energie hebt om je avontuur te vervolgen. Heb je al een sleutel gevonden? Help Emily en vind ze allemaal zodat ze terug naar huis kan. Wie weet ligt er wel een sleutel in de bakkerij! Dit pakket bevat 324 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.


Veelgestelde vragen over LEGO Elves

Waar is LEGO Elves het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Elves met het legonummer LEGO Elves het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 38+ aanbiedingen van LEGO Elves

Zijn er LEGO Elves aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 38+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Elves. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Elves geschikt?

LEGO Elves is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Elves