LEGO Dino aanbiedingen

LEGO Dino

Stap in de tijdmachine en ga terug naar de tijd van de dino’s. Er is inmiddels veel bekend van dino’s maar nog niet alles is onderzocht. Ga daarom terug in de tijd en kijk hoe de dino’s leefden. Wie weet kom je er wel achter hoe de dino’s zijn uitgestorven. In 2010 kwam LEGO met het Dino-thema. Het thema is van oorsprong Deens. Dino’s van dit thema zijn bijvoorbeeld Shadow, Viper, Specs en Digger. De dino’s van het thema LEGO Dino leven in de jungle.

LEGO Dino Pteranodon Toren

Deed de tijdmachine het en is het gelukt om in de tijd van de dino’s terug te keren? Ga dan naar de Pteranodon en houd de wacht. Vanaf hier heb je een goed overzicht over de jungle. De toren staat in het water zodat de dino’s je niet kunnen aanvallen maar kijk wel uit voor de Pteranodon. Deze dino kan namelijk vliegen. In 1870 is de dino voor het eerst ontdekt buiten Europa. Ze vonden botten van de vleugel, later vonden ze ook de schedel. De Pteranodon heeft geen tanden, maar kan je wel aanvallen, dus pas op! Om weg te gaan van de toren kan je op de waterscooter die naast de toren geparkeerd staat. Je kan ook gewoon naar binnen, want daar ben je het allerveiligst. Lukt het niet om te vluchten? Dan heb je altijd nog wapens waarmee je jezelf kan beschermen. Let op dat je de de dino’s niet dood maakt, want straks sterven ze uit. Dit pakket bevat 136 onderdelen, een minifiguur en is voor kinderen vanaf vijf jaar.

LEGO Dino Coelophysis Hinderlaag

Houd je niet zo van stilzitten in een toren om de wacht te houden? Ga dan op dit terreinvoertuig door de jungle heen. Het is een beschermd gebied, dus zorg dat je niks kapotmaakt. Omdat er dino’s rondlopen moet je natuurlijk wel goed bewapend zijn. Kijk uit daar, komt de Coelophysis! De Coelophysis is in 1881 opgegraven door David Baldwin in Nieuw Mexico. Help jij de onderzoekers? Observeer de dino en schrijf alles op wat je ziet. In dit pakket zit een dino, minifiguur, terreinwagen, wapens en jungleplanten. De set is voor kinderen vanaf vijf jaar.

LEGO Dino Verdedigingsbasis

Om echt goed onderzoek te kunnen doen is hier de LEGO Dino Verdedigingsbasis. In deze basis kan je dino’s vangen. Door ze te vangen kan je ze de hele dag observeren en kom je alles over de dino’s te weten komen. Er is een groot verblijf met daarboven een hokje waar je samen met je collega’s kan zitten op de dieren te bekijken! De set bestaat uit 793 onderdelen en vier minifiguren en drie dino’s.Veelgestelde vragen over LEGO Dino

Waar is LEGO Dino het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Dino met het legonummer LEGO Dino het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 6+ aanbiedingen van LEGO Dino

Zijn er LEGO Dino aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 6+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Dino. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Dino geschikt?

LEGO Dino is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Dino