LEGO Prince of Persia aanbiedingen

LEGO Prince of Persia

Iedereen kent het verhaal wel van de Prince of Persia, Dastan. Hij die overbleef uit een gevallen koninkrijk bouwt nu zijn eigen leven weer op. Ga samen met hem de strijd aan met alle tegenstanders die hij kent. Red samen met hem de lieve prinses die zijn hart gestolen heeft. Met LEGO kun je dus nu de leukste avonturen beleven met de Prince of Persia.

LEGO Prince of Persia de slag om Alamut

Dastan heeft een nieuwe vriend gemaakt genaamd Seso. Gelukkig dat hij er is, want Alamut Fortress, het kasteel, moet worden aangevallen door de twee vrienden. Nizam heeft namelijk the Dagger of Time die Dastan en Seso nodig hebben. Het kasteel is verdedigd met allemaal olievaten, katapults en nog meer wapens. Pas dus op dat Dastan en Seso niet gepakt worden in dit spannende avontuur. In deze LEGO-set zitten zeven verschillende minifiguren zoals Dastan en Seso. Ook zit het fort in de set. Het fort is twintig centimeter hoog en 43 centimeter breed. Deze set bestaat uit 821 blokjes.

LEGO Prince of Persia Struisvogelrace

Dastan heeft een geheime schuilplaats ontdekt van Sheik Amar in de Vallei van de Slaven. Maar er is iets vreemds aan de hand. Er is door iemand een hendel omgeslagen en nu lopen er ineens overal struisvogels! Deze stuurloze race op topsnelheid is levensgevaarlijk. Dastan moet namelijk nog wegkomen van deze enge Sheik. Kun jij Dastan helpen dit gekke avontuur te overleven? In deze set zitten drie minifiguren zoals Dastan en een struisvogel. Verder zit er in de set verschillende dingen die helpen om de race te ondersteunen. Ren zo snel mogelijk om te ontkomen van deze gekke beesten. 

LEGO Prince of Persia de strijd om de Dolk

Dastan heeft de Dolk nodig die Asoka in zijn bezit heeft. Ga samen met Dastan de strijd aan om de Dolk te stelen. Er is echter wel een addertje onder het gras want Asoka blijkt Dastan zijn gelijke te zijn. Dit houdt in dat ze precies even sterk zijn. Kun jij het slimme spelletje winnen van Asoka en zorgen dat Dastan de dolk krijgt die hij zo nodig heeft? Je kunt door middel van acrobatische kunsten jezelf laten zien, klim op het balkon, spring tegen muren op en zorg dat je die Dolk in je handen krijgt. In deze set zitten vier minifiguren zoals Asoka en Dastan. Ook zitten er verborgen valstrikken in de set verwerkt. Deze set telt 258 stukjes. 


Veelgestelde vragen over LEGO Prince of Persia

Waar is LEGO Prince of Persia het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Prince of Persia met het legonummer LEGO Prince of Persia het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 7+ aanbiedingen van LEGO Prince of Persia

Zijn er LEGO Prince of Persia aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 7+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Prince of Persia. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Prince of Persia geschikt?

LEGO Prince of Persia is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Prince of Persia