LEGO Indiana Jones aanbiedingen

LEGO Indiana Jones

Iedereen kent de fictieve personage Indiana Jones wel: de man die van zijn huis is weggelopen, in Mexico ontvoerd wordt en vervolgens bij een bende aansluit. In deze gekke avonturen komt hij zijn beste vriend Remy tegen, met wie hij later samen vecht in de Eerste Wereldoorlog voor het Belgische leger. Later wordt hij nog spion voor de Fransen. Indiana is een echte avonturier en heeft alles wel een keer meegemaakt. LEGO heeft nu de tofste sets zodat jij de Indiana Jones-avonturen zelf mee kunt maken en hem kunt helpen om te overleven. 

LEGO Indiana Jones De Jacht naar de Gestolen Schat

Indiana Jones is niet zo slim geweest. Hij is de schat kwijtgeraakt en moet nu zo snel mogelijk de artefacten weer in zijn handen krijgen. Er is wel een probleem. Indiana zit namelijk achter gevaarlijke mannen aan die zwaar bewapend zijn. Hij moet dus op de vrachtwagen terecht komen en zorgen dat de gevaarlijke mannen niks in de gaten hebben. Kun jij Indiana Jones helpen in deze moeilijke situatie? In deze set vind je de vrachtwagen met de mannen en Indiana Jones op zijn paard. Veel succes met het terugwinnen van deze belangrijke schat!

LEGO Indiana Jones Jungle Cutter

Indiana Jones is beland in de jungle van Rusland samen met Mutt. Ze zaten daar verscholen diep in de bossen. Maar er is een probleem, hun schuilplaats is ontdekt. Ze moeten samen de jungle uit zien te komen en zorgen dat ze niet geraakt worden door de Russische zaagmachine die het bos doorgaat en alles door midden snijdt wat op z’n pad komt. Gelukkig heeft Indiana Jones een bazooka bij de hand en durft hij zo het gevecht wel aan. Bij deze set horen in totaal vijf minifiguren inclusief Indiana Jones en Mutt. Verder zit de zaagmachine bij de set en delen van de megajungle. Probeer snel de jungle uit te komen met Indiana Jones en Mutt en zorg dat ze heelhuids verder kunnen met de missies. 

LEGO Indiana Jones Achtervolging Sjanghai

Indiana Jones en Willie Scott zitten weer eens in de problemen in Sjanghai. Ze zijn samen naar een nachtclub gegaan waaruit ze zijn ontsnapt. Ze rennen zo snel als ze kunnen naar de auto van Indiana Jones waar Short Round de twee al aan het opwachten is. Ze racen door Sjanghai alleen de kogels vliegen in het rond. Kunnen ze ontkomen van de achtervolgers en kunnen ze veilig de stad verlaten? Deze set van LEGO bestaat uit 244 stukjes waarmee jij dit avontuur zelf kunt vormgeven. Veelgestelde vragen over LEGO Indiana Jones

Waar is LEGO Indiana Jones het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Indiana Jones met het legonummer LEGO Indiana Jones het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 10+ aanbiedingen van LEGO Indiana Jones

Zijn er LEGO Indiana Jones aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 10+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Indiana Jones. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Indiana Jones geschikt?

LEGO Indiana Jones is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Indiana Jones