LEGO Mini Cooper aanbiedingen

LEGO Minicooper

Wie heeft er nu niet over gedroomd? Een eigen auto en dan niet zomaar een auto, maar een echte MINI Cooper. In het echt heb je natuurlijk eerst een rijbewijs nodig. Ook geld is zeker niet onbelangrijk als jij een echt MINI Cooper in huis wilt halen. Gelukkig heeft LEGO voor jou de perfecte oplossing verzonnen. Een echte MINI Cooper die je nu zelf in elkaar kunt maken. Je hebt geen rijbewijs nodig en de prijzen zijn ook enorm gedaald. Jouw onvergetelijke avontuur kan beginnen met jouw eerste echte auto. 

Stenen

Deze mooie auto heeft maar liefst 1077 stenen. Bij de auto zitten twee instructieboekjes over hoe jij het beste de MINI Cooper in elkaar kunt zetten. Deze gedetailleerde auto heeft 76 verschillende stappen nodig om het op een auto te laten lijken. De MINI is in totaal elf centimeter hoog, 25 centimeter lang en maar liefst veertien centimeter breed. De auto van LEGO is in 2014 op de markt gekomen en wordt verkocht voor 269,95 euro. Gelukkig een stuk goedkoper dan de echte versie van dit merk. ;)

Over de auto zelf

Veel dingen van de auto kunnen bewegen. De deuren kunnen open en dicht, voor de motorkap en de achterklep geldt hetzelfde, de reservewiel is zelfs aanwezig in deze auto. Als laatste is de motor ook aanwezig met veel detail laat de motor veel zien van het echte model. Bij het pakketje zit er zelfs een picknickmand met een fles en een deken voor de picknick van je dromen. Verder zitten er op deze auto ook nog mistlampen. Als je in heftige weersomstandigheden rijdt kan je MINI het aan met de goede banden en natuurlijk de mistlampen die niet te missen zijn. Als laatste zit er in de auto een mooi interieur afgewerkt met veel detail. Het interieur past goed bij de kleuren van de auto en is een echte aanwinst voor deze mooie bolide.

MINI Cooper Mk VII

De LEGO auto is een replica van de MINI Cooper Mk VII. De auto van de originele MINI Cooper is een echte oldtimer en komt uit het jaar 1996. De LEGO auto heeft veel geërfd van de originele auto. De LEGO MINI heeft een mooie groene kleur. Ook de sportstrepen van de auto zijn terug te vinden op het LEGO model. Verder zijn de lampen ook wit net zoals de echte MINI Cooper. Geniet maar snel van je nieuwe bolide en laat de hele buurt maar zien dat jij een echt MINI Cooper aan de haak hebt geslagen.