LEGO eiland aanbiedingen

LEGO Eiland

Hoe fijn is het om eens weg te zijn van de bewoonde wereld? Even alleen of met vrienden op een onbewoond eiland. Of ga je toch liever naar een bewoond eiland? Ga op avontuur en ga op zoek naar de mooiste dieren in het wild. Zit je liever op een cruise, of ga je liever vechten op een piratenschip of ga je mee op het reddingsschip om dieren te redden? Het kan allemaal met de LEGO Eiland-sets.

LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie

Oh nee, Olivia krijgt een melding dat er schildpadden zijn aangespoelt midden in zee bij Heartlake City! In het midden ligt een klein eiland met daarop een huisje. Ga met je auto, die ook in het water kan, zo snel mogelijk ernaartoe en red de schildpadden. Breng ze terug naar het water of verzorg ze in je reddingshuisje. Geef de schildpadden wat te eten en zorg dat ze sterk genoeg zijn om terug de zee in te gaan. Blijf op het eiland en verzorg ze goed. Er ligt binnen genoeg fruit en eten wat je ze kan geven. Dit pakket bevat 225 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. Bij het pakket zit een minifiguur, namelijk Olivia van de LEGO Friends-collectie.

LEGO Minecraft Avontuur Op Het Piratenschip

In de Minecraft-werelden zitten vaak veel eilanden, zo ook in het pakket van LEGO Minecraft. Bescherm jouw land en ga op het piratenschip op om je volk te beschermen. Zorg dat je niet beroofd wordt door andere piraten. Kijk uit! Er zit een zombie op het eiland en probeer hem weg te jagen van dit eiland, want er ligt een hele belangrijke schatkist. Dit pakket bevat 386 onderdelen en is voor kinderen vanaf acht jaar. In het pakket zitten drie minifiguren waarvan een piraat, een zombie en de vrouwelijke Alex. Verder zit er nog een schildpad, papegaai en een dolfijn bij.

LEGO Disney Vaiana’s Eilandavontuur

Ga samen met Vaiana op avontuur op het onbewoonde eiland. Ga vissen vangen en ga op zoek naar eten. Neem een duik in de zee en ga op onderzoek uit op het eiland. Ga op zoek naar de prachtige waterval en geniet van de zon! Het pakket bevat 205 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar. Er zit een minifiguur bij, namelijk Vaiana en Pua het varken.