LEGO NASA aanbiedingen

LEGO NASA

NASA is een van de bekendste organisaties die zich bezighoudt met de ruimte. Ook LEGO heeft hele gave NASA producten. Het LEGO NASA-thema heeft superveel verschillende ruimteschepen, van raketten tot space shuttles en nog veel meer! Ben jij nou helemaal fan van het universum en de ruimte, dan is LEGO NASA perfect voor jou. Hieronder staan een aantal LEGO-bouwsets van ruimteschepen van NASA. 

LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V (21309)

Deze Apollo Saturn V van NASA lijkt op het origineel. Hij is supergedetailleerd en bevat wel 1969 onderdelen. Om het helemaal echt te laten lijken staat er zelfs een Amerikaanse vlag op met het woord ‘USA’. Er zitten zelfs verschillende soorten robots bij die je helpen om onderzoek te doen op de planeten. Ben jij al goed voorbereid om de ruimte in te gaan? Lees je goed in want alles is anders daarboven. De set is voor iedereen boven de veertien jaar. Kan jij er voor zorgen dat de NASA Apollo Saturn V veilig op Mars aan komt? Bewijs het nu met dit pakket van LEGO NASA.

LEGO Creator Expert NASA Apollo 11 Maanlander (10266)

Ben jij benieuwd wat er allemaal op Mars te beleven valt? Ga op zoek naar buitenaards leven en zet een stap op de maan. Met deze gigantische Apollo 11 Maanlander doe jij onderzoek wat nog nooit eerder is gedaan. Schrijf alles op en leg alles vast zodat je bewijzen hebt voor de mensen op aarde. Communiceer met je collega’s in de commandokamer. Zet de Amerikaanse vlag in de grond zodat je nog een bewijs hebt dat jij daar bent geweest. Het schip is een replica van de echte versie en hij is erg gedetailleerd. Het pakket bestaat uit 1087 onderdelen en is voor iedereen boven de zestien jaar. Verder zitten er twee minifiguren bij. 

LEGO Creator  Expert Creator NASA Space Shuttle Discovery (10283)

Deze spaceshuttle is supergaaf. Ook deze is supergedetailleerd en er zit een Amerikaanse vlag op met daar boven USA. Er zit een supergroot ruim in zodat je alle benodigdheden kan meenemen voor je onderzoek op Mars of wellicht een andere planeet. De shuttle is erg makkelijk te bewegen. Het pakket heeft 2354 onderdelen en is voor iedereen boven de achttien jaar.