LEGO Raceauto aanbiedingen

LEGO Raceauto's

Lekker racen met speelgoedauto’s: wie houdt er niet van? Nóg leuker is het dat je je eigen auto in elkaar kan zetten en vervolgens met je zelfgemaakte auto kan racen tegen andere teams, net als in de Formule 1 ;). LEGO heeft meerdere automerken, dus kies bij welk team jij je aansluit en race met of tegen je vrienden.

LEGO Lamborghini Urus & Lamborghini Huracán super Trofeo EVO (16899)

Zijn jullie een team of strijden jullie tegen elkaar? Het kan allemaal met deze twee Lamborghini’s. Het bevat een start- en finishlijn en natuurlijk deze twee snelle wagens. In totaal zijn het 627 onderdelen. Ook zitten er twee racers bij. Het pakket is voor kinderen vanaf acht jaar. 

LEGO Panasonic Jaguar & Jaguar I Pace (76898)

Vind jij het team van Lamborghini nou helemaal niks? Dan spreekt het team van Jaguar je misschien wel aan. Ook bij dit pakket zit een finish- en startlijn. Het pakket bestaat uit 512 onderdelen en heeft twee racepoppetjes erbij. De set is voor kinderen vanaf acht jaar. 

LEGO Chevrolet Corvette & Chevrolet Corvette (76903)

Nog steeds je team niet gevonden? Misschien is de Chevrolet wat voor jou. Met deze twee raceauto's race je zo voorbij de startlijn. Er zitten twee racers bij, een man en een vrouw. Ook kun je de velgen verwisselen. Dit pakket bevat 512 onderdelen. 

LEGO Nissan GT-NISMO (76896)

Rijd je liever solo en niet in een team, dan heeft LEGO deze raceauto van Nissan. Als je solo rijdt, heeft het natuurlijk zijn voor- en nadelen. Je hoeft met niemand rekening te houden en je kan zo de hele baan over. Maar je kan natuurlijk niet samenwerken met een teamgenoot. Dit pakket bevat 299 onderdelen en een race poppetje.

Raceauto’s voor de kleintjes

Voor de wat jongere kinderen zijn er ook meerdere raceauto’s. Deze zijn makkelijker om in elkaar te zetten. LEGO City heeft een pakket met twee auto’s (60256). Race tegen je vrienden en kijk wie de grote winnaar is. In het pakket zitten twee poppetjes en het bevat 190 onderdelen. LEGO World Racers heeft twee prachtige racewagens met een start en finishlijn (8898). Dit pakket heeft 292 onderdelen. Met deze twee auto’s race je iedereen voorbij! Ook LEGO Creator heeft een mooie raceauto voor de kleintjes (31089). Met dit pakket kan je van dezelfde blokjes drie verschillende wagens maken. Het bevat 221 onderdelen en er zitten geen minifiguren bij.