LEGO Porsche aanbiedingen

LEGO Porsche

Dompel je onder in de wereld van de Porsche en bouw jouw favoriete auto na met de bouwsets van LEGO. Dankzij de samenwerking tussen LEGO en Porsche kun jij jouw favoriete auto tot leven brengen in een schaalmodel. Ga er even voor zitten; want met deze gedetailleerde bouwsets ben jij wel even zoet. Eenmaal opgebouwd zal deze iconische auto een prominent plekje krijgen in jouw woonkamer.

Porsche 911

De opvallende stijl van Porsche kun jij nabootsen met een bouwset van LEGO. Je kunt dankzij de 10295 LEGO Porsche 911-bouwset ervoor kiezen welk model jij bouwt. Ga jij voor de Turbo met zijn turbomotor, of de Targa met zijn afneembare dak dat onder de motorkap kan worden bewaard en zijn opvallende Targa-bar? Zoals de we Porsche kennen, hebben ook de Turbo en Targa-modellen van LEGO karakteristieke details van de Porsche 911. Denk aan de markante voor- en achterbumper, de bolle koplampen, het Porsche-logo, een klassieke zescilindermotor en drie verwisselbare kentekenplaten.

Bovendien is de binnenkant net zo gedetailleerd als de buitenkant. Aan de binnenkant vind je onder andere een versnellingspook, lederen bekleding in een donkeroranje kleur, handrem, kantelende stoelen en last but not least: een werkende besturing. De set valt onder het LEGO-thema Creator Expert. Dat betekent dat deze bouwset een ware uitdaging zal zijn voor volwassenen: perfect om jouw hoofd leeg te maken na een drukke werkdag. Dit model is 35 centimeter lang.

Porsche 911 RSR

Naast de Porsche 911 kun je nog zo’n parel nabouwen, namelijk de Porsche 911 RSR. Met zijn 1580 bouwstenen is deze replica van Porsche een uitdagend project. De 42096 Porsche 911 RSR valt onder het LEGO-thema Technic. Deze bouwste zit dus boordevol technologieën: de cockpit beschikt over een radarscherm, een brandblussersysteem en de auto heeft zelfs bewegende cilinders. Voor de jonge autofans onder ons is de Porsche 911 RSR een goede kennismaking in de wereld van technieken, mechanismen en bewegingen. Dit model is 50 centimeter lang.

Porsche 911 Turbo 3.0

De klassieke 75895 Porsche 911 Turbo 3.0 kun je nabouwen als speelgoedmodel. Deze auto kun je bouwen, je kunt ermee racen en daarnaast verdient deze natuurlijk een mooi plekje in jouw slaapkamer. Deze auto beschikt over een minifiguurcockpit, afneembare voorruit en daarnaast details die we als Porsche-liefhebbers meteen zullen herkennen. Dankzij een digitale dimensie kun jij met deze Porsche wedstrijden rijden in het uitbreidingspakket van LEGO Speed Champions. Dit model is 15 centimeter lang.