LEGO Stormtrooper aanbiedingen

LEGO Stormtrooper

De Stormtrooper kennen we natuurlijk van Star Wars. Ben jij nou groot fan van Star Wars en  durf jij het om de strijd aan te gaan tegen de vijand? Star Wars heeft samen met LEGO superveel leuke LEGO producten. Zo zijn er ook meerdere pakketten met Stormtroopers. Speel scènes na uit de Star Wars films of bedenk je eigen verhaal.

LEGO Star Wars Stormtrooper Helm (75276)

Dit pakket van LEGO Star Wars ziet er supergaaf uit. Ook is het leuk te gebruiken als accessoire voor in je kamer of voor op kantoor. Hij heeft een hele stoere uitstraling. Het pakket bestaat uit 647 onderdelen en is voor iedereen boven de achttien jaar. Het voorwerp is 35,5 centimeter lang, 19,7 centimeter breed en 12,3 centimeter hoog. Dit pakket is een echte aanrader voor de Star Wars fans onder ons. Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten, echt een leuke bezigheid. Hij is dan ook van zeer goede kwaliteit. Dit pakket hoort bij de verzamelserie, zo heeft LEGO nog veel meer producten van Star Wars zoals een figuur van Baby Yoda.

LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar (75311)

Ook voor kinderen heeft LEGO Star Wars een hele leuke set van de Stormtrooper. Heb jij alle Star Wars-films al gezien? Speel situaties na zoals uit de echte films van Star Wars of bedenk je eigen situaties. De set komt uit een scène van seizoen twee van Star Wars. Het voertuig heeft ronddraaiende onderdelen, er zitten wapens op die kunnen schieten. Verder zitten er nog draaiende koepels op en nog een cabine waar de LEGO poppetjes in kunnen zitten. Verder is er nog een ruimte waar je bijvoorbeeld wapens in kan stoppen of andere spullen die je mee moet nemen. Het voertuig is negentien centimeter lang, tien centimeter breed en acht centimeter hoog. De set bevat 478 onderdelen en vier minifiguren waarvan twee Stormtroopers, een Artillery en Greef Karga. Het pakket is voor kinderen vanaf acht jaar. 

LEGO Star Wars Imperial Trooper Battle (75165)

Durf jij de strijd aan samen met de troopers? Ga de strijd aan met de rebellen en schakel ze uit. Zorg dat ze je nooit meer kunnen lastig vallen en dat de strijd voorgoed gestreden is. Deze set bestaat uit 112 onderdelen en vier minifiguren. Er zitten twee Imperial Death troopers, twee stormtroopers en een Rebel Trooper bij. Het pakket is voor kinderen vanaf zes jaar.