LEGO Alien Conquest aanbiedingen

LEGO Alien Conquest


Met deze toffe sets van LEGO kun jij elke strijd aan tussen de aliens en de mensen. Ga op reis naar de ruimte en kijk wat je kunt doen in dit gevecht. Deze sets komen overeen met andere verschillende thema’s van LEGO waaronder het thema Dino. Durf jij deze spannende trip te maken naar de ruimte om te vechten in dit spannende gevecht om de aarde?

Het verhaal van de Alien Conquest

LEGO Alien Conquest gaat over een invasie met allemaal aliens. Ze strijden om de macht van de aarde. Omdat de aliens dit gevecht aangaan met de mens, is er bij de mensen een Alien Defense Unit (ADU) opgericht om te voorkomen dat de wereld overgenomen wordt. Het doel van de aliens is om het brein van de mensen over te nemen dit doen ze door middel van een wapen genaamd Alien Clingers. Dit thema van LEGO sluit aan bij andere thema’s zoals Atlantis, Pharaoh's Quest en Dino. Je hebt bij deze sets verschillende minifiguren, waaronder de ADU-soldaten. Dit zijn blauwe poppetjes waardoor je weet dat ze van de ADU zijn. De groene poppetjes zijn allemaal aliens die tegen de leden van het ADU vechten. De Clinger is ook een groen poppetje met één oog, die het brein van de mensen weet om te scholen tot alien.

LEGO Alien Conquest Verdediging Hoofdkwartier

Er is stress in het hoofdkwartier van de ADU. De aliens zijn namelijk de stad al binnengedrongen en het hoofdkwartier is de enige veilige plek die er nog is in de stad. Probeer zo snel mogelijk de aliens te achtervolgen en sla alle aanvallen die gedaan worden met de UFO uit de lucht. Zelf beschik je gelukkig ook over wapens zoals raketten.  Breng de mensheid weer in veiligheid door middel van studie aan de verschillende aliens die je kunt oppakken in deze strijd. Stuur ze door in de analysekamer om een duidelijk beeld te krijgen van hun denkwijze. Bij deze LEGO-set zit een alienpiloot, een alienaanvoerder en verschillende ADU-medewerkers. Lukt het jou om deze aanval stop te zetten?

LEGO Alien Conquest Alien Moederschip

De aliens zijn weer terug in de stad volgens een verslaggever. De verslaggever heeft gezien dat de Alien-leider met zijn huisdier in een immens groot moederschip stapt. Er is alleen wel een probleem. Nadat de journalist dat had gezien, is de journalist zelf meegenomen in het grote schip. Lukt het de ADU-leiders om de journalist heelhuids thuis te brengen of is de journalist voorgoed van de aliens?Veelgestelde vragen over LEGO Alien Conquest

Waar is LEGO Alien Conquest het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Alien Conquest met het legonummer LEGO Alien Conquest het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 5+ aanbiedingen van LEGO Alien Conquest

Zijn er LEGO Alien Conquest aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 5+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Alien Conquest. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Alien Conquest geschikt?

LEGO Alien Conquest is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Alien Conquest