LEGO Vuilniswagen aanbiedingen

LEGO Vuilniswagen

De wereld veranderd, daarom is het belangrijk dat je je troep goed opruimt en niet laat rondslingeren. Scheid je afval en nog belangrijker: gooi alles in de vuilnisbak en zeker niet op straat of in de natuur. Gelukkig zijn er superveel vuilnismannen die elke maand jouw vuil netjes komen ophalen. Wil jij helpen de wereld te verbeteren met de vuilniswagens van LEGO? Dat kan, want LEGO heeft ontzettend veel verschillende vuilniswagens. 

LEGO City Vuilniswagen (60118)

De twee vuilnismannen van LEGO City kunnen jouw hulp wel gebruiken. LEGO City is een supergrote stad en het is belangrijk dat deze stad schoon blijft. Anders bestaat LEGO City over een paar jaar niet meer. Haal de vuilnisbakken op die aan de weg staan en ga langs parkjes en door het centrum, zodat ook de dieren die in de natuur leven er geen last van hebben. Er past veel afval in de achterbak en als hij vol is breng je hem terug naar de vuilnisbelt. Voorop zit nog een bak waar je overig vuil in kan doen. Help jij deze twee vuilnismannen? Het pakket bevat 248 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar.

Vuilniswagens voor de kleintjes

Ook voor de wat kleinere vuilnismannen en vrouwen heeft LEGO ontzettend leuke vuilniswagens. Bijvoorbeeld de wagen van LEGO City (60220). Ga samen met deze vuilnisman en -vrouw de weg op. Ruim al het vuil op en breng het naar de groene container. Dit pakket bevat negentig onderdelen met twee minifiguren en is voor kinderen vanaf vier jaar. Ook LEGO Duplo heeft een mooie vuilniswagen (10945). Sorteer het afval in de verschillende kleuren vuilnisbakken en zet de bakken buiten zodat ze worden opgehaald door de vuilniswagen. Dit pakket heeft negentig onderdelen, en is supermakkelijk om in elkaar te zetten. Daarom is het ook voor kinderen vanaf twee jaar. 

LEGO Toy Story 3 Vuilniswagen Ontsnapping

LEGO heeft een hele mooie vuilniswagen uit de film Toy Story deel 3. Zorg dat de wereld van Toy Story schoon blijft en help mee met de vuilniswagen. Het pakket bevat 404 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. Verder zitten er vier minifiguren van de film in, namelijk Jessie, Buzz Lightyear, Spriet en Lotso.