LEGO Ultra Agents aanbiedingen

Ultra Agents

Wil jij samen met de Ultra Agents de spannendste avonturen beleven? Je kunt met de leukste agenten mee op pad om de spannendste schurken te pakken. Met de toffe sets van LEGO hoef je je nooit meer te vervelen. Je kunt samen met de agenten de wereld redden en de mensen redden uit de handen van de boeven. Je wordt namelijk hoogopgeleid tot een echte agent!

LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier

Er is een groot probleem op het hoofdkwartier van de Ultra Agents. De stomme cyber hacker ‘Terabyte’ heeft het mobiele hoofdkwartier aangevallen. Hij probeert met deze actie de hele stad plat te leggen. Dat zou een echte ramp zijn! Ga samen met de Ultra Agents de strijd aan om de stad en het hoofdkwartier te redden. Je kunt nu met de hi-tech truck op pad om de gestolen laptop van Terabyte terug te pakken. In de truck heb je een racket die je kunt lanceren op deze hacker. Ook kun je het luchtruim bewaken door middel van een geheime flyer. Ontdek nu snel wat er allemaal nog meer kan in deze supertruck en pak samen met het team van de Agents de schurk Terabyte aan!

LEGO Ultra Agents Orkaan Roofoverval

Er is een orkaan die gemaakt is door de superschurk ‘Psyclone’. Met deze orkaan is de hele stad in gevaar. Ga samen met de Ultra Agents op pad om deze schurk aan te pakken. In deze set zit een heel gevaarlijk voertuig waarmee Psyclone de orkanen kan maken. Ook is zijn voertuig bewapend met een vierdubbel laserkanon! Dus pas op dat je niet wordt geraakt door een van zijn wapens. Gelukkig zijn jij en je Agents ook goed beschermd. Jullie hebben namelijk de futuristische motorfiets van Agent Caila Phoenix om Psyclone voorgoed uit te schakelen. Op deze motorfiets zitten ook veel wapens. Verder heb je ook nog de jetpack van Agent Jack Fury met een heel groot plasmakanon. Ga snel dit gevecht aan en zorg dat de stad niet getroffen wordt door een orkaan.

LEGO Ultra Agents Drillex Diamantroof

Er is zojuist een museum binnengevallen door Drillex. Hij probeert met een groot pantservoertuig de paarse diamant te stelen! Ga snel samen met Agent Curtis Bolt met je jetpack naar het museum om Drillex te stoppen. Probeer zijn aanval te ontwijken en val zelf aan met de gekste wapens. Als hij de diamant te pakken heeft kan de Poort van Kwaad worden geactiveerd en dan is de hele stad in groot gevaar. Zorg samen dat dit niet gebeurd, Succes met het redden van de mooie stad!Veelgestelde vragen over LEGO Ultra Agents

Waar is LEGO Ultra Agents het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ultra Agents met het legonummer LEGO Ultra Agents het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 10+ aanbiedingen van LEGO Ultra Agents

Zijn er LEGO Ultra Agents aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 10+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Ultra Agents. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Ultra Agents geschikt?

LEGO Ultra Agents is geschikt voor de leeftijd vanaf 7-8 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Ultra Agents