LEGO Hogwarts aanbiedingen

LEGO Hogwarts

Ben jij nou helemaal fan van Harry Potter? Dan heb jij superveel geluk want LEGO heeft een eigen Harry Potter-thema met ontzettend veel bouwsets van Harry Potter. Zo ook een pakket van de superbekende school, Hogwarts. Dat is de school waar alle tovenaars elkaar ontmoeten. Duik daarom nu zelf in de wereld van Harry Potter. Speel verhalen na of bedenk je eigen verhalen met spannende momenten. Ontdek de leukste minifiguren die ook bij de pakketten zitten.

LEGO Harry Potter Kasteel Hogwarts (4867)

LEGO heeft een supergaaf pakket van de bekende hogeschool van Harry Potter, namelijk een replica van Hogwarts. Dit pakket is gemakkelijk in elkaar te zetten, daarom is het ook voor kinderen vanaf zeven jaar. Dit is de plek waar magie tot leven komt. Wat voor magische krachten heb jij? Beoefen al je krachten en bedenk magische trucs. Hogwarts heeft een hele mooie uitstraling van een groot kasteel. In het kasteel zit een kantoor van Professor Lupos, er is een sterrenkunde toren en een waarzegkamer. Kan jouw toekomst voorspelt worden in deze waarzegkamer? Het kasteel heeft mooie details aan de buitenkant. Er zitten maar liefst zeven minifiguren bij, dit zijn de figuren uit het echte verhaal van Harry Potter. Zo zitten de poppetjes van Marcel Lubbermans, Gregory Kwast, Professor Sprout, Professor Lupos, Dementor, Death Eater en natuurlijk niet te vergeten Harry Potter zelf. 

LEGO Harry Hogwarts Leerlingen set (40419)

Wat natuurlijk niet kan ontbreken bij een Hogwarts set zijn de leerlingen van deze magische school. In dit pakket zitten dan ook vier figuren uit het Harry Potter verhaal. In deze set zitten de leerlingen Draco Malfidus van Zwadderich, Cho Chang van Ravenklauw, Hannah Albedil van Huffelpuf en natuurlijk Harry Potter hem zelf. De poppetjes hebben het uniform van Hogwarts aan. Zo zijn ze goed te herkennen en zie je gelijk dat ze bij de school horen. Bij de set zit ook een lantaarn, appel, boek, kaart en een boekenkastje. Ontdek samen de school en ga op avontuur. Beoefen magische trucks en maak magische momenten mee. Let op tijdens de lessen en leer van de grote professors.