LEGO Politiebureau aanbiedingen

LEGO Politiebureau

Boeven vangen, zaken oplossen en racen in de politiewagens: jouw eigen verhaal komt tot leven in de verschillende politiebureaus van LEGO. Niet alleen kunnen kinderen hun eigen verhaallijnen bedenken tijdens het bouwen van een politiebureau, ook volwassenen zullen urenlang bouw- en speelplezier beleven dankzij verschillende bouwsets van LEGO. Al met al is er voor elk wat wils!

Voor de peuters

Een boef heeft de donuts van een agent gestolen! Pak de politieauto, zet de zwaailichten aan en ga de boef achterna. Zorg ervoor dat jij samen met jouw kind en de DUPLO-figuren de boef te pakken krijgt om ‘m te kunnen opsluiten in de cel. Naast dit verhaal vinden peuters het fantastisch om hun eigen verhalen te verzinnen. De bouwset 10902 van LEGO DUPLO wordt geleverd met twee politieagenten en een boef. Het politiebureau is een eenvoudige bouwset inclusief een celdeur en een politieauto met zwaailichten en een sirene – met een druk op de knop kun je deze activeren. Jouw peuter zal gegarandeerd genieten van dit avontuur.

Voor de kinds

Ga samen met Duke DeTain, chef Wheeler en Daisy Kaboom op avontuur. Vooral kinderen die bekend zijn met de LEGO City-televisieserie zullen het geweldig om de 60246 LEGO City Politiebureau te bouwen. Het leuke aan deze bouwset is dat het model vol verschillende functies zit. Het bevat namelijk een zoeklicht, een politieauto met daklichten en een sirene. Ook kun je zelfs de cel laten ontploffen! Ideaal voor de kinderen die van spanning en sensatie houden. Bovendien kun je via de LEGO Life-app de Instructions Plus downloaden. Hier vind je handige instructies met draai- en inzoomfuncties, waardoor het politiebureau binnen een handomdraai op tafel staat. Boeven vangen in 3, 2, 1!

Voor de volwassenen

Waar we net zeiden dat het bouwen van een politiebureau ook voor volwassenen genoeg plezier oplevert, is daar de 10278 bouwset van LEGO Creator. Met zijn 2923 bouwstenen en drie verdiepingen wordt urenlang bouwplezier gegarandeerd, of je nou in je eentje of met het gezin de uitdaging aangaat met deze set. Ook zit deze bouwset propvol met verschillende details: aan de ene kant van de gevangenis vind je een donutzaak, terwijl je aan de andere kant een krantenkiosk ziet. Ook kun je foto’s nemen van boeven en onder het bed zit zelf een ontsnappingsluik. Los met de verborgen functies en verrassingen het mysterie op rondom de boevenzaak. Eenmaal opgebouwd staat verdient dit politiebureau een prominent plekje in jouw woonkamer.