LEGO The Movie aanbiedingen

LEGO Movies

Iedereen kent het wel, de film van LEGO. De bouwvakker Emmet vindt een superwapen terwijl hij aan het werk is. Nu hij dat superwapen gevonden heeft, wordt hij gevangen door handlangers van Business die ook achter het wapen zit. In deze spannende film kun je te gekke scènes naspelen van LEGO The Movie. Samen met de minifiguren van LEGO kun je de gekste avonturen beleven.

LEGO The Movie Smeltkamer

Er is een probleem, Emmet is namelijk gevangen genomen door Lord Business en zijn handlangers! De Robo Police heeft Emmet naar de smeltkamer gebracht. De Robo SWAT heeft Emmet zelfs vastgeboeid aan een draaiende laser machine. Emmet heeft namelijk een element van verzet op zijn rug die Lord Business van zijn rug af wil hebben. Ga samen met De Wilde, een goede vriend van Emmet, de strijd aan en probeer jullie grote vriend te redden uit deze nachtmerrie. Dring samen de spannende smeltkamer binnen en zorg dat Emmet met zijn element er weer heel uitkomt. In deze set vind je minifiguren, de smeltkamer en verschillende accessoires die dit verhaal helemaal afmaken. 

LEGO The Movie Benny’s Ruimteschip

Benny heeft iets te lang in de ruimte gezeten, deze gekke meesterbouwer is helemaal van de kaart. Maar bouwen kan hij nog steeds. Bouw samen met Benny het ruimteschip en zorg dat de rest van de mensen veilig kunnen ontsnappen aan de Robo Police interceptor. Maak het dakluik open om de computer en al het gereedschap te zien in de controleruimte. Als je op de middelste uitlaat drukt komen de vleugels tevoorschijn. Ook kun je de vijand met verschillende soorten wapens tegenhouden. In deze set zitten vier minifiguren waarmee je de spannendste avonturen mee kunt spelen. Durf jij samen met Benny dit avontuur aan om de helden te redden? 

LEGO The Movie Emmet´s Construct-o-Mech

Het is tijd voor het beslissende gevecht tussen Emmet en Lord Business. Bouw de reusachtige Mech in elkaar samen met de meesterbouwer Emmet. In de Mech zit een cockpit waar ruimte is voor Emmet. Samen met Emmet en de reuze Mech kun je alle hindernissen die in de weg staan uit de weg ruimen door je zwiepende sloopkogels. In de Mech heb je ook nog een groot laadschop waar je de schurk in op kunt sluiten. Kun jij zorgen dat dit gevecht gewonnen wordt door Emmet? Bouw maar snel en ga aan de slag in dit super spannende avontuur.Veelgestelde vragen over LEGO The Movie

Waar is LEGO The Movie het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO The Movie met het legonummer LEGO The Movie het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 19+ aanbiedingen van LEGO The Movie

Zijn er LEGO The Movie aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 19+ aanbiedingen van lego sets van LEGO The Movie. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO The Movie geschikt?

LEGO The Movie is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO The Movie