LEGO Kingdoms aanbiedingen

LEGO Kingdoms

Wil jij samen met de dapperste ridders de middeleeuwen meemaken? Dat kan nu met LEGO Kingdoms. Je kunt nu de allerleukste kastelen bouwen en het leven uit die tijd ontdekken. Ook kun je de gekste avonturen meemaken met de spannende draken, het gevecht aangaan met de ridders en natuurlijk de mooiste prinsessen versieren. Pak maar snel je zwaard en vecht mee in deze spannende avonturen. Pas wel op dat je zelf niet geraakt wordt door draken of andere spannende tegenstanders.

LEGO Kingdoms Koningskasteel

Er is een probleem, het mooie kasteel van de koning wordt aangevallen door megagrote draken. Pak snel je harnas en trek hem aan. De koning heeft je nodig hij kan dit namelijk niet alleen. Bij het kasteel zitten veel katapulten waarmee jij de enge draken kunt verslaan. Ook moet je zorgen dat je de ophaalbrug omhoog doet. En zorg dat jij met de soldaten dit gevecht wint om de koning en zijn mooie kasteel te beschermen.

LEGO Kingdoms Joust

Je hebt nu de kans om te trouwen met de knappe dochter van de koning. Als je het toernooi weet te winnen mag jij met de prinses trouwen. Op een paard moet je proberen de andere ridder ervan af te stoten. Bij deze leuke set zit een mooi kasteel, maar liefst twee paarden, een toernooihek en twee wapententen voor de ridders. Ook zitten er bij deze set verschillende soorten minifiguren, waarmee jij het spannendste toernooi kan beleven. Hopelijk win je dit toernooi want de prijs is namelijk goud waard.

LEGO Kingdoms Redding uit de Gevangenistoren

Er is stress in het koningshuis. De prinses wordt gevangen gehouden in een groot kasteel. De draken hebben de prinses gepakt en aan jou is dus nu de taak om de mooie prinses te redden van die draken. Eerst moet je de ijzeren deur proberen los te maken. Gelukkig heb je gedacht aan gereedschap dat je helpt om de deur open te maken. Ook heb je gedacht aan een katapult om de draak te verslaan. Maar de draak heeft ook een katapult. Pas dus op dat je niet geraakt wordt door de draak. Haal de prinses maar snel weg uit dat enge kasteel van de draken en breng haar zo snel mogelijk terug naar haar vader, de koning.   Misschien wil de prinses wel trouwen met zo’n dappere prins zoals jij.Veelgestelde vragen over LEGO Kingdoms

Waar is LEGO Kingdoms het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Kingdoms met het legonummer LEGO Kingdoms het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 12+ aanbiedingen van LEGO Kingdoms

Zijn er LEGO Kingdoms aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 12+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Kingdoms. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Kingdoms geschikt?

LEGO Kingdoms is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Kingdoms