LEGO Taj Mahal aanbiedingen

Taj Mahal

De Taj Mahal is een van de bekendste gebouwen van de wereld. De Taj Mahal staat in India en is een graf voor de echtgenote van Sjah Jahan die een grootmogol was in India. De echtgenote van Sjah Jahan was gestorven tijdens de bevalling, de grootmogol hield zoveel van haar waardoor hij het graf gemaakt heeft. Toen hij zelf overleed is hij bij zijn echtgenote begraven. Nu is het een internationaal monument en niet meer weg te denken uit de Indische cultuur. Jijzelf kunt ook de Taj Mahal bezoeken in India. Ook kun je hem zelf maken met LEGO-sets waarmee je de Taj Mahal in huis kunt zetten of op kantoor. 

LEGO Creator Expert Taj Mahal

Je kunt nu de Taj Mahal naar je huis brengen door hem simpelweg in elkaar te bouwen door de coole set van LEGO Creator Expert Taj Mahal. Deze set bestaat uit 5900 stukjes en heeft gelukkig een uitgebreid instructieboekje die je door dit kunstwerk heen helpt. Het gebouw staat in teken van de liefde van de grootmogol voor zijn echtgenote. Dit gebouw van LEGO heeft enorm veel details die de echte Taj Mahal ook heeft. Het heeft mooie gevels, gebogen ramen, prachtige bogen, balkons, een mooie centrale koepel, sierknoppen met veel detail en nog veel meer mooie dingen die bekend zijn bij de Taj Mahal. Maak snel dit mooie gebouw na en plaats hem in je woonkamer of ergens op je kantoor.

LEGO Architecture Taj Mahal

Met de set van LEGO Architecture Taj Mahal kun je zelf je eigen Taj Mahal maken voor in huis of voor op kantoor. Bouw deze begraafplaats na en kom erachter hoe groot de Taj Mahal daadwerkelijk is. Met dit grote bouwwerk ben je nog wel even zoet mee, het heeft namelijk 2022 stukjes en is ongeveer twintig centimeter hoog, 23 centimeter breed en 23 centimeter diep. Het is dus best wel een klus om de Taj Mahal van LEGO in elkaar te zetten. Deze set van LEGO heeft namelijk ook veel details zoals de grote bekende koepel, de crypte en de tombes, vier smalle minaretten en nog veel meer details die niet kunnen missen van de beroemde Taj Mahal.