LEGO Aston Martin aanbiedingen

LEGO Aston Martin

Heb je eindelijk de auto van je dromen gevonden bij een LEGO-set? Dat kan kloppen, want de bekende auto van James Bond is er nu ook in het klein! Het leuke is dat jij je eigen auto in elkaar kan zetten met deze superleuke set. Naast dat kun je hem ook gebruiken als decor in je kantoor of in je gezellige huiskamer. Deze Aston Martin is een aanrader en je kunt even helemaal ontspannen tijdens het bouwen van deze mooie auto. 

De luxe Aston Martin in LEGO 

Deze Aston Martin is een van de beroemdste auto’s van de hele wereld. En deze beroemde auto kun jij neerzetten in jouw woonkamer, te danken aan LEGO. Deze set van LEGO heeft de auto zo mooi mogelijk na proberen te maken van de echte Britse Aston Martin die afkomstig is van het jaar 1964. De mening van veel mensen is dat ze dit de mooiste Aston Martin vinden die ooit is gemaakt. Bij de LEGO-set zitten ook veel verschillende details: je kunt namelijk de nummerborden wisselen, je hebt volgapparatuur in de auto zitten en ook zit er een telefoon in de deur die natuurlijk niet mag ontbreken. Als je de deur opent van de mooie Aston Martin zie je een mooi gedetailleerd interieur dat erg veel lijkt op de originele Aston Martin. Verder heb je ook een kogelvrij scherm bij de achterruit. Als er een persoon in de auto komt die je liever niet in de auto wilt hebben kun je die gemakkelijk loodsen door de schietstoel te gebruiken. Zo heb je nog veel meer dingen die je kunt gebruiken om je vijanden te verslaan. Zet dus snel je set in elkaar en speel de tofste James Bond verhalen na met de coole gadgets die in deze Aston Martin verstopt zitten.

Informatie over de Aston Martin set van LEGO

De afmetingen van de toffe set van LEGO zijn als volgt: de auto is ongeveer tien centimeter hoog, 34 centimeter lang en maar liefst twaalf centimeter breed. Verder heeft de set 1295 onderdelen die je gemakkelijk in elkaar kunt zetten door middel van het instructieboekje. Deze LEGO-set is bedoeld voor mensen die ouder zijn dan zestien jaar, dit komt omdat het bouwen best lastig kan zijn voor jongere kinderen. Er zitten geen minifiguren bij deze set dus je kunt eventueel extra minifiguren erbij kopen. Wacht dus niet langer en zet deze fantastische Aston Martin in elkaar!