LEGO Piratenschip aanbiedingen

LEGO Piratenschepen

Ga op avontuur met de piratenschepen van LEGO. Bescherm jouw eiland of stad met je piratenschip. Of vind je het misschien leuker om andere steden en schepen te beroven? LEGO heeft genoeg piratenschepen van verschillende bekende thema’s zoals Minecraft, Barracuda, Lord of the Rings en LEGO Pirates. 


LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip

Kijk uit voor de zombie’s en skeletons, stap op je piratenschip en ga de zee op. Hier ben je veilig, maar kijk uit voor andere piraten: zorg dat je niet berooft wordt. Bij dit pakket zitten twee Minecraft-poppen een zombie, dolfijn, schildpad, en papegaai. Natuurlijk niet te vergeten het piratenschip. Dit pakket bevat 386 onderdelen en is voor kinderen vanaf acht jaar.

 LEGO Ideas Piraten van Barracuda

Het schip van LEGO Ideas is super groot. Op dit schip overleef je zeker wel een paar maanden, er is genoeg eten aan boord. Ook zijn er slaapkamers, er is een voorraadkast, een toilet, cel, en niet te vergeten: ergens op het schip ligt een geheime schat. Zorg ervoor dat je de kapitein niet boos maakt en luister goed naar z’n opdrachten. Je kan het pakket op twee verschillende manieren in elkaar zetten. Zo kan je een schip maken of een wrak op een eiland. Deze set bevat 2545 onderdelen en is voor iedereen boven de zestien jaar. 

LEGO Pirates Piratenschip

Met het piratenschip van LEGO Pirates versla je alle andere schepen en bandieten. Luister naar de kapitein en bescherm het schip en de schat. Pas op, een haai! Pak snel je wapen om jezelf te beschermen. Het grote piratenschip heeft twee grote masten met zeilen. Vijanden worden op meters afstand al bang en durven niet op je af te komen. Ook de grote kanonnen schrikken al snel af. In het pakket zitten zes minifiguren waarvan een kapitein, scheepsjongens, stuurman, kok, soldaat, admiraal en sergeant. De set bevat 745 onderdelen en is voor iedereen boven de twaalf jaar.

LEGO Lord of the Rings Piratenschip Hinderlaag

Dit piratenschip van LEGO Lord of the Rings ziet er superspectaculair uit door de zeilen. Met deze uitstraling wordt iedereen van kilometers ver al bang. Het schip bevat negen minifiguren waarvan de bekende figuren Aragorn, Gimli, Soldaten der doden, de koning der doden, piraat van Umbar, Legolas Groenblad, Mordor Orks en Umbar. Deze set bestaat uit 756 onderdelen en is voor kinderen vanaf negen jaar.