LEGO Castle aanbiedingen

LEGO Castle

Ben jij helemaal gek op de geschiedenis met kastelen en ridders of hou je misschien meer van koninklijke kastelen? LEGO heeft ontzettend veel verschillende producten voor je, waaronder het Castle-thema. Het thema bestaat uit meerdere kastelen, voertuigen en ridders. Bescherm jouw LEGO-wereld met de kastelen van LEGO Castle. Zorg dat je burgers zich veilig voelen in hun leefomgeving. Zorg dat er niks gestolen wordt en en sluit de vijand op in de kerkers. Er valt genoeg te beleven met de verschillende sets van LEGO Castle.

LEGO Castle koningskasteel (70404)

Met het LEGO Castle koningskasteel ben je altijd beschermd tegen je vijanden. Zorg dat de koning niks overkomt door op je paard te stappen. Vecht tegen de vijanden. Sluit de deuren en vecht terug met de katapult boven in de toren. Zorg dat je ze te pakken krijgt en sluit ze op in de kerker, terwijl de koning rustig op zijn troon aan de riddertafel zit. Zorg ervoor dat je ze goed bewaakt zodat ze niet via de geheime ontsnappingsdeur kunnen. Al met al is er genoeg te beleven met het LEGO Castle koningskasteel. In het pakket zitten onder andere een koning, ridders, koningsoldaten en drakensoldaten. Het pakket bestaat uit 996 onderdelen en is geschikt voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar.

LEGO Castle drakenberg (70403)

Naast dat LEGO Castle meerdere kastelen heeft, is er ook een drakenberg met een enorme draak die het geld probeert te stelen. Red de prinses uit de kerker met je katapult en zorg dat ze het geld terugkrijgt. Breng het geld terug naar de koning en ontdek de toverkamer. Deze set bevat 376 onderdelen en vijf minifiguren waarvan een koningsridder, prinses, drakentovenaar en de drakensoldaat.

LEGO Castle koninklijke strijdwagen (7078)

Om naar de vijand toe te gaan ben je natuurlijk wel een voertuig nodig. Om jouw team te versterken kan je met de strijdwagen naar de vijand. Pak je paard en ga met paard en wagen strijden. Er zitten vier minifiguren bij, een paard en natuurlijk de strijdwagen. Het pakket bestaat uit 103 onderdelen.

LEGO Castle strijders

Naast de bouwpakketten heeft LEGO Castle ook losse poppen te koop om jouw gebied een kasteel nog beter te kunnen beschermen. Santis en Rascus bestaan uit 46 onderdelen. Ook heb je Vladek die bestaat uit 48, en nog Danju die uit 42 onderdelen bestaat. Met dit viertal ben je niet te verslaan. De figuren zijn voor kinderen tussen de zes en zestien jaar.

 
Veelgestelde vragen over LEGO Castle

Waar is LEGO Castle het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Castle met het legonummer LEGO Castle het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 16+ aanbiedingen van LEGO Castle

Zijn er LEGO Castle aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 16+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Castle. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Castle geschikt?

LEGO Castle is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Castle