LEGO VIDIYO aanbiedingen

LEGO VIDIYO

LEGO VIDIYO is een heel bijzonder thema en is helemaal van deze tijd. Je kan je eigen muziek en dansvideo’s maken, en je LEGO-minifiguren komen tot leven in de app. De VIDIYO sets zijn bedoeld voor kinderen tussen de zeven en tien jaar. LEGO VIDIYO is in samenwerking met UMG, Universal Music Group.

LEGO VIDIYO app

Door de bijbehorende app ‘LEGO VIDIYO’ te downloaden komen je LEGO-poppetjes tot leven en kan je ze laten dansen en zingen. Op de app staan meerdere liedjes die je kan kiezen. Bij het LEGO-pakket dat je koopt zitten beatbits, hiermee kun je bepalen welke bewegingen jouw poppetje doet. Is je video klaar? Deel hem dan met je vrienden op de app.

Voorbeelden LEGO VIDIYO

Een van de sets is de LEGO VIDIYO Candy Mermaid BeatBox. Dit is een pakket met een zeemeermin die je dus met de app tot leven kan brengen. De zeemeermin gaat helemaal los op het liedje die jij hebt uitgekozen. Gitaar spelen, dat kan ze wel! Voeg leuke effecten toe en deel de video met je vrienden. Deze set bevat 71 onderdelen.

Een ander voorbeeld is nog de LEGO VIDIYO Alien DJ Beatbox. In deze set zit een Alien DJ die alle verstand heeft van muziek. Kies de leukste liedjes voor z’n show en treed op. Dit pakket bevat 73 onderdelen.

LEGO VIDIYO Punk Pirate BeatBox

Met de VIDIYO Punk Pirate kan je helemaal losgaan. Deze stoere Piraat houdt van punkmuziek. De piraat valt erg op door zijn blauwe kuif en zijn houten been. Maar dansen kan hij zeker! Dit pakket bevat 73 onderdelen. Dan heb je ook nog een ander pakket van een Punk Piraat, namelijk het piratenschip. In dit pakket (43114) zitten meerdere poppetjes die je kan laten dansen. Maak een hele muziekvideo op het piratenschip. Deze set bevat 615 onderdelen en is voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar. 

LEGO VIDIYO Candy Castle Stage

Voor een groot optreden is dit superschattige podium heel erg leuk! Er zit een poppetje bij met een superlief jurkje en een beertje met gitaar. Regisseer de video en stuur iedereen aan. Heb je de perfecte video? Deel het met je vrienden! Dit pakket bevat 344 onderdelen. Er is genoeg te beleven met de LEGO VIDIYO pakketten.


Veelgestelde vragen over LEGO VIDIYO

Waar is LEGO VIDIYO het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO VIDIYO met het legonummer LEGO VIDIYO het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 48+ aanbiedingen van LEGO VIDIYO

Zijn er LEGO VIDIYO aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 48+ aanbiedingen van lego sets van LEGO VIDIYO. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO VIDIYO geschikt?

LEGO VIDIYO is geschikt voor de leeftijd vanaf 7-8 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO VIDIYO