LEGO Disney aanbiedingen

LEGO Disney

Altijd al in de wereld van Disney willen stappen? Dat kan nu met de leuke producten van LEGO. Je kunt nu de tofste avonturen beleven met jouw favoriete Disneyfiguur. Je kunt bijvoorbeeld mee met Ariël op de feestboot of je kunt leren vliegen samen met Mickey Mouse. Deze magische wereld ligt helemaal aan jouw voeten. Dus laat je meeslepen in dit spannende sprookje.

LEGO Disney Frozen

Altijd al in de wereld van Frozen willen stappen? Dat kan nu met de LEGO Frozen sets. Je kunt je eigen sieraden opbergen in een magische sieradenbox, die je eerst zelf in elkaar moet zetten. Ook kun je spelen in het mooie ijskasteel waar jij samen met Anna en Elza kunt wonen en de spannendste avonturen kunt beleven. Naast een mooi kasteel heb je natuurlijk Arendelle ook nodig, bouw nu de hele stad na en regeer samen met Anna en Elza over het magische dorpje.

LEGO Mickey en Minnie Mouse

Kan jij geen genoegen krijgen van onze lieve Mickey en Minnie Mouse? Je hoeft ze dan ook niet meer te missen met deze toffe LEGO sets. Ga samen het avontuur aan met deze twee schattige muizen. Red de wereld van een brand met de nieuwste brandweerkazerne inclusief een brandweerauto. Gelukkig krijgen Mickey en Minnie hulp van Goofy en Pluto om de wereld weer een stuk veiliger te maken.

Naast de nieuwe brandweerkazerne hebben we ook een fantastisch vliegtuigje. Je kunt Mickey leren vliegen, samen de wereld ontdekken en de gekste avonturen beleven. Terwijl Mickey de wereld over is kan Minnie gezellig ijsjes maken in de ijssalon die je samen met haar kunt runnen. Zorg dat iedereen in de stad alle lekkere ijsjes komt proeven op deze warme dag.

LEGO Disney Princess

Wil jij in het leven stappen van een echte prinses? Dat heeft LEGO helemaal voor je geregeld. Stap nu gezellig met Ariël en Eric in een feestboot voor een groot feest. Zorg dat Sebastiaan de leukste muziek draait, dans lekker de hele avond door met dit leuke koppel en eet de lekkerste taart. Na het feest met Eric en Ariël kun je door naar Assepoester en het romantische kasteel. Je kunt daar een echt koninklijk bal meemaken. Doe gauw je make-up op en trek je mooiste jurk aan om samen met de mooiste prins of prinses te dansen. Naast dansen kun je in het kasteel nog een schat zoeken. Als je elke kamer van het kasteel hebt gezien, vind je misschien de sleutel wel voor de grote schat.Veelgestelde vragen over LEGO Disney

Waar is LEGO Disney het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney met het legonummer LEGO Disney het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 247+ aanbiedingen van LEGO Disney

Zijn er LEGO Disney aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 247+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Disney. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Disney geschikt?

LEGO Disney is geschikt voor de leeftijd vanaf 0-6 maanden Bekijk hier alle lego sets van LEGO Disney