LEGO Education aanbiedingen

LEGO Education

Je kent LEGO natuurlijk van blokjes bouwen, voor je eigen gevoel leer je er niet zoveel van. LEGO heeft nu een nieuw thema ontworpen waarmee jij de leukste dingen kunt leren. Leren hoeft namelijk niet saai te zijn maar kan ook door middel van een spel. Spelenderwijs kun je bijvoorbeeld leren door middel van een rekentrein of een set vol met historische figuren. Zo kun je leren rekenen door middel van het spelen met LEGO.

LEGO Education Rekentrein

Vind jij rekenen soms best wel moeilijk? Dat is helemaal niet gek, rekenen is namelijk ook best wel lastig. LEGO heeft gelukkig voor jou een oplossing bedacht om rekenen een stukje makkelijker te maken. Ze hebben namelijk een rekentrein bedacht zodat jij kunt oefenen met de moeilijkste rekensommen. Bij deze trein zitten verschillende soorten blokjes met getallen erop. Hiermee kun je sommetjes maken en kun je het juiste getal bij de som afleveren onderweg. Wel moet de trein natuurlijk kunnen rijden over de rails. In deze set zit daarom ook rails zodat je de tofste wegen kunt maken in de rekenstad. Ook zit er een kraantje bij deze set waardoor de blokken op de trein terecht komen. Dit wordt allemaal geregeld door een minifiguur dat jou maar al te graag wil helpen bij deze lastige sommen. Blijf niet langer wachten en ga snel aan de slag met deze ingewikkelde sommen.

LEGO Education Large Farm Set

Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat op de boerderij? LEGO heeft voor jou deze toffe set gemaakt zodat je kunt kijken of je later thuis hoort op de boerderij. Je hebt natuurlijk allerlei verschillende taken op de boerderij die je moet uitvoeren om jouw bedrijf draaiende te houden. Je hebt namelijk in deze set superveel dieren waar jij voor moet zorgen. Je hebt namelijk paarden, honden, kippen, konijnen, schapen, geiten, koeien, varkens, een kat en een superschattige hond. Genoeg dieren dus om voor te zorgen. Verder heb je een schuur waar je verschillende dieren in kwijt kunt. Ook heb je een mooie trekker waarmee je je hele terrein over kunt crossen om verschillende taken uit te voeren. Ga maar snel kijken wat je van het boerderijleven vindt met deze leuke set van LEGO.

LEGO Education Sprookjes en Historische Minifiguren set

Je kunt nu verschillende verhalen en avonturen uitspelen met deze leuke minifiguren. Je kunt kiezen uit verschillende sprookjes die jij nu thuis na kunt spelen. Ook kun je leren van de geschiedenis door met de historische poppetjes te spelen. Kijk maar snel in de grote doos wat voor verrassingen er allemaal inzitten en wie weet bedenk jij een mooi verhaal met deze leuke minifiguren.Veelgestelde vragen over LEGO Education

Waar is LEGO Education het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Education met het legonummer LEGO Education het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 14+ aanbiedingen van LEGO Education

Zijn er LEGO Education aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 14+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Education. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Education geschikt?

LEGO Education is geschikt voor de leeftijd vanaf 2 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Education