LEGO Hijskraan aanbiedingen

LEGO Hijskranen

Herbouw de stad met je LEGO hijskraan nadat er brand is geweest of help de treinmedewerkers om de goederentrein te vullen met je hijskraan. Ontsnap vervolgens uit de grotten van de LEGO Hobbit-set. Waar een hijskraan allemaal wel niet goed voor kan zijn, toch? Dit zijn de LEGO hijskraan aanbiedingen.


LEGO City Brandweerkazerne in de Stad

Je bent lekker aan het werk in je hijskraan, maar plotseling ruik je iets… Er is brand, bel zo snel mogelijk de brandweer! Gelukkig gaat het alarm al af in de brandweerkazerne. De brandweerlieden trekken snel hun kleding aan en komen naar je toe geracet met de sirene aan. Snel, blus het vuur en zorg dat niet heel LEGO City in de brand vliegt. Haal met de grote gele hijskraan belangrijke dingen uit de vuurzee. Grijp alles wat te grijpen valt en zorg dat er zo min mogelijk verbrandt. Gelukkig ben je niet alleen, want naast de brandweerauto komt er ook een brandweerhelikopter en een brandweermotor helpen. Lukt het jou om LEGO City te redden? Ontdek het met de LEGO City Brandweerkazerne. Dit pakket bevat 943 onderdelen en heeft zeven minifiguren. De set is voor kinderen vanaf zes jaar. 


LEGO Duplo Goederentrein

Bij dit pakket van de LEGO Duplo Goederentrein kan zeker geen hijskraan missen. De goederentrein moet namelijk op tijd zijn pakketjes afleveren. Help de machinist en til alle pakketjes met de hijskraan in de trein. Ook zit er een bootje bij waar je met de hijskraan andere pakketjes op kan tillen. Zonder jouw werk met de hijskraan zit iedereen straks met lege handen thuis. Dit pakket bevat 105 onderdelen en heeft drie minifiguren. De set is voor kinderen vanaf twee jaar. 


LEGO City Goederentrein Luxe

Auto’s en andere producten moeten zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming. Help jij mee? Stap snel in je hijskraan en til alle pakketten in de trein. Het pakket bevat twintig gebogen rails, acht rechte rails en twee wissels. De trein is te besturen met een afstandsbediening. De trein heeft vier wagons die je kunt vullen met de hijskraan. Het pakket bestaat uit 856 onderdelen en vijf minifiguren. De set is voor kinderen vanaf zes jaar.


LEGO The Hobbit de Goblinkoning Veldslag

In de grotten van de Goblins zitten dwergen gevangen. Red ze en haal ze uit de grot. Probeer langs de Goblinkoning te komen. Je moet wel uitkijken, want als hij je ziet dan word je misschien ook wel vastgezet. Is het je gelukt om langs de koning te glippen? Ga dan op zoek naar de dwergen en bevrijd ze, en ga op zoek naar de schat. Probeer te ontsnappen via de hijskraan, katapult of de touwbrug. Het pakket bestaat uit 841 onderdelen en acht minifiguren. De set is voor kinderen vanaf negen jaar.