LEGO Art aanbiedingen

LEGO Art

Houd jij ook zo van kunst? LEGO heeft nu een thema voor de echte kunstliefhebbers. Je kunt nu de mooiste kunstwerken zelf maken met LEGO: van Andy Warhol naar Iron Man. Niks is te gek voor LEGO. Kijk zelf wat jij in huis hebt om een echte kunstenaar te worden en maak de mooiste kunstwerken van LEGO. 

LEGO Art

De productie van LEGO wilde graag iets maken waar ook volwassenen wat aan hebben die nog van LEGO houden of misschien nog nooit met LEGO gespeeld hebben. Dit was een van de redenen om LEGO Art uit te brengen: de meeste volwassenen houden immers van kunst. Je hebt verschillende soorten sets, zoals Andy Warhols Marilyn Monroe of je hebt Iron Man. Je kunt tijdens het bouwen luisteren naar verschillende soundtracks die ook worden inbegrepen bij de sets. Je kunt de soundtracks online vinden na een aankoop van een LEGO Art product. Nadat je alles gebouwd hebt kun je je eigen gemaakte kunstwerk ook ophangen in je kamer of op kantoor. Zo kun je blijven genieten van de kunst.

LEGO Art Marvel Studios Iron Man

Iedereen kent de bekende superheld Iron Man wel. Nu heeft LEGO Art een megagrote versie gemaakt van je favoriete superheld. Deze superheld met zijn enorme harnas kan niet missen in deze collectie. Je kunt door middel van kleine steentjes en een makkelijke instructie dit mooie kunstwerk in elkaar zetten. Je hebt naast het portret van Iron Man ook nog een soundtrack die je kunt luisteren tijdens het maken van dit kunstwerk. Als je kunstwerk helemaal af is kun je hem ophangen in je kamer of op je kantoor. Vergeet niet de handtekening op het kunstwerk te plakken. 

LEGO Art Wereldkaart

Ben je helemaal fan van reizen en kan je geen genoeg krijgen van de wereld? LEGO heeft nu voor jou een supergrote wereldkaart gemaakt die je zelf in elkaar kunt zetten. Met LEGO Art is het net een groot schilderij die jij gemaakt hebt. Je kunt nu de tofste reizen alvast uitstippelen. Ook kun je bij deze set je eigen draai geven aan de wereld. Je kunt oceanen verplaatsen of landen op een andere plek zitten. Via de instructies kun je zien wat er allemaal mogelijk is bij deze toffe set van LEGO. Deze grote set van LEGO bevat maar liefst 11695 onderdelen, genoeg te doen dus. Ook zit er bij deze set een lijst zodat je jouw wereld mooi in kunt lijsten en op kan hangen waar je ook maar wilt. Ga op ontdekkingsreis met deze set van LEGO want dromen kan altijd.Veelgestelde vragen over LEGO Art

Waar is LEGO Art het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Art met het legonummer LEGO Art het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 16+ aanbiedingen van LEGO Art

Zijn er LEGO Art aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 16+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Art. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Art geschikt?

LEGO Art is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Art