LEGO Minifigures aanbiedingen

LEGO Minifigures

De fantastische LEGO-avonturen kunnen natuurlijk niet verwezenlijkt worden zonder alle minifiguren. Er zitten al veel figuren bij de LEGO-sets, maar ze zitten er niet allemaal bij. Maak jouw eigen bedachte avonturen af met de leukste LEGO-figuren. Je hebt niet alleen maar figuren van bijvoorbeeld Harry Potter maar ook van de LEGO-Movie zelf. Speel samen met je vrienden en spaar zoveel mogelijk figuren.

LEGO Minifigures The movie

Je kent vast de film LEGO 2 wel. In deze spannende film is Emmet aan het proberen vrede te krijgen tussen de verschillende groepen, door middel van een groot rood hart dat hij bouwt. Helaas komen de aliens eraan en die eten het hele hart weg. Hoe moet dat nu verder? Met deze leuke minifiguren kun je de leukste avonturen beleven en zelf je avonturen bedenken. Je kunt nu allerlei verschillende zakjes kopen met een figuur. Het spannende is wel dat je geen idee hebt welk figuur je krijgt. Je kunt bijvoorbeeld Emmett in een zakje hebben zitten of juist Apocalyps Benny. Dit zijn overigens niet de enige figuren, je hebt er nog veel meer. Je kunt er in totaal twintig sparen van deze serie.

LEGO Minifigures DC Comics

Ontdek nu de personages uit het DC Universum. Beleef de spannendste avonturen met Batman, vang de boeven met Wonder Woman, vlieg door de lucht samen met Superman of ren zo hard als je kunt samen met de Flash. Het kan allemaal met deze toffe minifiguren. In totaal zijn er zestien verschillende figuren van deze serie die je kunt verzamelen. Je kunt niet een bepaald figuur kiezen, het is dus een echte verrassing welk figuur er bij jou thuis komt. Dus pak zo snel mogelijk je superheld erbij en probeer de wereld te redden tegen alle boeven!

LEGO Minifigures Disney Serie 2

Duik in de wereld van Disney met deze nieuwe set Disneyfiguren. Je kunt richting Arendelle met Anna en Elsa of samen met Oom Dagobert naar zijn pakhuis vol met geld. Ook kun je samen met Knabbel en Babbel genieten van de lekkerste noten of met Kwik, Kwek en Kwak het gekste kattenkwaad uithalen. Je hoeft je dus totaal niet te verdelen met deze gezellig minifiguren. In totaal kun je sparen voor achttien verschillende Disneyfiguren. Bij deze set kun je ook niet je eigen figuur uitkiezen. Je krijgt weer een zakje in de brievenbus en dan is het de grote verrassing met wie je de gekste avonturen mag gaan beleven. 
Veelgestelde vragen over LEGO Minifigures

Waar is LEGO Minifigures het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minifigures met het legonummer LEGO Minifigures het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 104+ aanbiedingen van LEGO Minifigures

Zijn er LEGO Minifigures aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 104+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Minifigures. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Minifigures geschikt?

LEGO Minifigures is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Minifigures