LEGO Huis aanbiedingen

LEGO Huis

Een huis met een supergrote tuin, een zwembad waar de minifiguren in kunnen zwemmen en een speciale slaapkamer voor alle huisdieren! Oh ja, en niet te vergeten: natuurlijk moet de buitenkant er sprookjesachtig mooi uit komen te zien. Vind jouw kind het ook geweldig om te speculeren hoe een huis eruit komt te zien, inclusief de bijbehorende verhaallijnen? Met verschillende bouwsets van verschillende LEGO-thema’s kan jij je wanen in de rol als architect om jouw droomhuis te bouwen. Hieronder staan de populairste LEGO-huizen die jij kunt bouwen.

75980 LEGO Harry Potter Aanval op het Nest

Voor de Harry Potter-fans onder ons: je kunt Aanval op het Nest nabouwen! Aan fantasierijke belevingen is bij de bouwset 75980 van LEGO Harry Potter geen gebrek. Dankzij de verschillende kamers en minifiguren uit de film kunnen kinderen urenlang speelplezier beleven. Deze bouwset zit boordevol details uit de Harry Potter-film en daarnaast kun je een gek huis tot leven brengen. Dit huis zit namelijk boordevol functies. Wanneer dit huis eenmaal is opgebouwd, zullen de avonturen je om de oren vliegen. Dit huis is ongeveer 34 centimeter hoog.

60291 LEGO City Familiehuis

Voor de kinderen die een huis willen bouwen met huisje, boompje, beestje is de bouwset 60291 van LEGO City een perfecte bouwset. Dit milieuvriendelijke familiehuis heeft namelijk een woonkamer, keuken, hobbykamer, slaapkamer, badkamer en in het bijzonder zonnepanelen, een laadstation en zelfs een elektrische auto. Ook vind je in de speeldoos verschillende minifiguren van een gezin en een schattige labrador. Kinderen zullen de verschillende details van het huis verrassend vinden. De kers op de taart is dat je deze bouwsets kunt uitbreiden met de bijgeleverde wegplaten. Zo kunnen zij hun eigen milieuvriendelijke stad bouwen! Dit huis is ongeveer 22 centimeter hoog.

21054 LEGO Architecture Het Witte Huis

Niet alleen kinderen vinden het bouwen van huizen leuk. Zo kun je ook als volwassene een begin maken aan een grote uitdaging, namelijk het bouwen van het prachtige presidentsgebouw van de Verenigde Staten: de 21054 van LEGO Architecture. Bewonder de vele details van dit bouwwerk, zoals de ambtswoning, de zuilen en de tuinen van de woning van de president. Wanneer dit bouwwerk is opgebouwd, verdient hij een plekje in jouw woonkamer. Vooral voor diegene die Het Witte Huis al eens hebben bezocht, is dit een passend souvenir. Ga jij de uitdaging aan om dit 1483-stenen tellende kunstwerk na te bouwen? Dit huis is ongeveer 47 centimeter breed.