LEGO lamborghini aanbiedingen

LEGO Lamborghini

Menig dromen van autoliefhebbers zullen uitkomen: je kunt een Lamborghini Sián nabouwen van LEGO-steentjes. Dit gedetailleerde model is gebaseerd op de echte Lamborghini Sián en bevat daarnaast opvallende ontwerpdetails en gebruikersfuncties. Open de vleugeldeuren en neem een kijkje in de cockpit.

400.000 stenen

In het echt doet deze Lamborghini al vele verbazingwekkende blikken opwekken, maar LEGO doet daar nog een extraatje bij. LEGO heeft namelijk een levensechte Lamborghini nagebouwd met maar liefst 400.000 stenen. In samenwerking met Lamborghini-ontwerpers hebben zij deze replica in negen maanden tijd gebouwd. Ze hebben er maar liefst 8660 uur aan gewerkt! Geen enkel detail is weggelaten en dit is volgens LEGO een van de meest realistische replica’s. Ook binnenin is er nagedacht over de vele details: het stuur, het embleem van Lamborghini en de pedalen zijn in nauwkeurigheid nagebouwd in LEGO-stenen. Dit ontwerp weegt 2200 kilo: 500 kilo meer dan de echte Lamborghini.

Schaalmodel

Dat levensechte model kun je niet op de LEGO-website bestellen, maar je kunt wel een schaalmodel nabouwen van de Lamborghini Sián. Dit model met een schaal van 1:8 is 13 centimeter hoog, 60 centimeter lang en 25 centimeter breed. Het design van de 42115 LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 zit vol met schitterende details en is een musthave voor iedere LEGO-bouwer. Dit model is uitgevoerd in de herkenbare limegroene kleur en heeft goudkleurige velgen, net als de originele Lamborghini. Je zult de liefde proeven die de ontwerpers en technici van Lamborghini samen met het LEGO Technic-team in dit ontwerp hebben gestopt.

Overvloeiende details

Laat je verrassen door de opvallende kenmerken, zoals de versnellingsbak met acht versnellingen die je kunt activeren aan de hand van een beweegbare schakelpaddle. Ook is de auto voorzien van een V12-motor met bewegende zuigers en een vierwielaandrijving. Niet te missen én kenmerkend voor de Lamborghini zijn natuurlijk de scharnierende vleugeldeuren. Met zijn 3696 bouwstenen is de Lamborghini Sián een geliefde uitdaging voor de achttienplussers.

76899 LEGO Speed Champions Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

Wanneer de Lamborghini Sián iets te hoog gegrepen is, kun je ook de 76899 bouwset van LEGO Speed Champions nabouwen. In deze set vind je twee replica’s terug waarmee je vele autoraces kunt naspelen. Voor elke autoliefhebber is deze bouwset geschikt en deze bouwset is zelfs 25 procent groter dan hun voorgangers. Eenmaal opgebouwd kun je meteen wegsjezen in een van deze twee raceauto’s! Welke auto is volgens jou sneller?