LEGO Schepen aanbiedingen

LEGO Schepen

Met LEGO valt van alles te beleven, van racen door de straten tot vliegen boven de prachtige stad van LEGO City. Naast vliegen en rijden kun je ook gaan varen op de prachtige meren of de zee die aan de stad ligt. Ga jij liever chillen op een grote jacht met je vrienden of ga je op avontuur in een reddingsboot? Of ga je mee op avontuur op een groot piratenschip. Wat jij ook leuk vind, LEGO heeft het allemaal. Dit zijn een aantal leuke pakketten van LEGO schepen.

LEGO Friends Reddingsboot (41381)

De jacht van de meiden van LEGO Friends is ontzettend mooi en groot. Het is een lekker zonnig dagje dus kan je heerlijk gaan varen met de vrienden. Er valt genoeg te beleven op de boot. Voorop kan je genieten van het mooie uitzicht op zee, achterop kun je heerlijk zonnen in de warme zon. Heb je het te warm neem dan een heerlijk verkoelende duik. Hé zie jij dat ook? Een dolfijn! De dolfijn wil dat je achter hem aan zwemt. Hij brengt je naar een grote schatkist onder water. Zwem er gauw naartoe en pak de schat. Oh nee, de dolfijn lijkt wel gewond. Til hem op met de kraan achterop de boot. Verzorg de dolfijn en laat hem dan weer vrij. Dit pakket bestaat uit 908 onderdelen en drie minifiguren. De vriendinnen Mia, Olivia en Andrea zitten bij de set. De boot is voor kinderen vanaf zeven jaar. 

LEGO Jurassic World Bootontsnapping van Dinosaurus Baryonyx (76942)

Ga op avontuur met de boot van Jurassic World. Ga terug in de wereld van de dino’s, maar kijk wel uit. Terwijl jij lekker aan het varen bent door de jungle springt er ineens een gigantische dino op je boot. Het pakket bestaat uit 308 onderdelen en kan in het echt drijven op water, zelfs met de grote dinosaurus er bovenop. Verder zitten er vier minifiguren bij. De set is voor kinderen vanaf acht jaar.

LEGO City Kustwacht Hoofdkwartier (60167)

LEGO City ligt aan de kust, maar deze kust moet natuurlijk wel beschermd worden. Kan jij het aan om de kust van LEGO City te beschermen? Je hebt een boot en een speedboot ter beschikking. Houd contact met de mensen in de toren en bescherm de stad. Het pakket bestaat uit 792 onderdelen en zeven minifiguren.