LEGO Garage aanbiedingen

LEGO Garages

Helaas gaan auto’s wel eens kapot. Gelukkig is daarvoor een oplossing bedacht: de autogarage. Hier kun je jouw auto weer laten maken binnen no time. Ook heeft LEGO een aantal garages weten te realiseren voor al jouw LEGO-auto’s. 


LEGO Speed Champions McLaren Mercedes Pit Stop

Oh nee, de racer van McLaren heeft een crash gehad op de racebaan tijdens de trainingen! Zorg ervoor dat de auto zo snel mogelijk gemaakt wordt zodat het team van McLaren morgen gewoon mee kan doen aan de race. Werk samen en verwissel de banden. Check of alles klopt en oefen nog even voordat de race begint zodat je zeker weet dat de auto helemaal goed in elkaar zit. Dit pakket bevat 332 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. 


LEGO Speed Champions Mercedes pit stop 75883

Ben jij helemaal niet voor het McLaren-team? Dan heeft LEGO nog een garage van het team van Mercedes. Zorg ervoor dat de raceauto’s klaar zijn voor de race en dat ze genoeg grip hebben zodat ze bij de start gelijk weg zijn. Zoek een goed team bij elkaar die de banden kan verwisselen tijdens de pitstop. Dit pakket bevat 941 onderdelen en acht minifiguren die je helpen om de auto’s goed in elkaar te zetten. 

Is ook Mercedes niet helemaal jouw team? Dan is er ook nog een hele vette garage van Ferrari (75889).


LEGO Creator Expert Garage Op de Hoek

Je bent een dagje aan het winkelen en wil teruggaan naar huis. Ineens start de motor van je auto niet meer! Wat nu? Bel naar Jo’s garage en zij helpen je verder. Gelukkig komt de sleepwagen je ophalen. Terwijl jouw auto wordt onderzocht en gerepareerd kan jij rustig even naar de kiosk om wat lekkers te eten of drinken. Of ga langs de dierenarts om met schattige dieren te knuffelen. Op de bovenste verdieping van het pand zijn nog leuke appartementen te koop, wie weet zit er wat leuks tussen voor jou. Met de LEGO Creator Garage op de hoek is het helemaal niet erg om auto pech te hebben, want dankzij deze set wordt het repareren zelfs een feestje. Dit pakket bevat 2569 onderdelen en wel zes minifiguren. Het is voor kinderen vanaf 16 jaar. 


LEGO City 4+ garage

Ook voor de wat kleinere kinderen heeft LEGO een garage. Er valt genoeg te doen en te maken bij deze garage. Er zit een leuk rood autootje bij die gerepareerd moet worden. Gelukkig heb je een sleepwagen die hem naar de garage kan brengen. In de garage kan je hem maken en voor je het weet is de auto weer helemaal klaar om te gaan.