LEGO Minecraft aanbiedingen

LEGO Minecraft aanbieding

LEGO heeft de handen ineengeslagen met een van de populairste videogames ooit: Minecraft. De stenen en onderdelen van LEGO Minecraft zorgen voor genoeg actie, avonturen en urenlang speelplezier. Dankzij dit thema komt de videogame tot leven waardoor jouw kind nog meer kan genieten van de blokkerige personages, gebouwen en natuur.

Minecraft in het echt

Dankzij dit LEGO-thema kun jij Minecraft ook spelen in het echt. Net als de videogame bevatten de bouwsets van LEGO Minecraft allerlei personages, wezens, vijanden, gebouwen en gebieden die je kunt herkennen van het spel. Naast de avonturen online, kun je ook genieten van de avonturen offline. De bouwsets zijn namelijk net zo interessant als het spel. De sets zijn boeiend, avontuurlijk en bevatten vele verborgen verrassingen. LEGO Minecraft zal geheid zorgen voor urenlang speel- en bouwplezier: de bouwmogelijkheden zijn eindeloos.

Populaire bouwsets

Ook wanneer kinderen niet bekend zijn met Minecraft, kan LEGO Minecraft alsnog genoeg speelplezier bieden. Toch herkennen kinderen, die al bekend zijn met Minecraft, meteen de personages en opmerkelijke gebouwen zodat ze meteen aan de slag kunnen. Vooral de 21161 Crafting-box is een populaire bouwset waarbij jouw kind zijn ideeën en creativiteit in kwijt kan. Wanneer jouw kind van actie houdt, is de 21163 Slag om Redstone perfect. Deze set bevat coole wapens en figuren die zelfs kunnen bewegen, waarmee je Redstone kunt verslaan.

De hoofdrolspelers van LEGO Minecraft

Talloze personages van Minecraft maken deel uit van dit LEGO-thema. Je vindt hier de liefste dieren tot aan de angstaanjagende ruiters, met elk hun eigen karakter. Hieronder stellen wij ze graag aan jou voor.

Steve: Steve is een echte ontdekker. Hij is een ware held en vindt het leuk om de wereld van Minecraft door te reizen. Bovendien staat Steve bekend om zijn creatieve kunstwerken en is altijd in voor een avontuurlijke rit.

Alex: Net als Steve is Alex een echte held. Het is een avonturier uit duizenden en hij gaat niets uit de weg. Je kunt Alex niet gauw bang maken en staat altijd klaar voor een nieuw avontuur.

Zombie: Vanuit de videogame weten we dat Zombies sloom en vervelend zijn. Toch zou de wereld er een stukje anders uit zien als de Zombies er niet waren: wees dus aardig voor de zombies en behandel ze als een mens die deel uitmaakt van de wereld. Pas alleen wel op dat ze jou niet te pakken krijgen.

Enderman: Een Enderman is een mysterieus wezentje. Het zijn de vijanden in het spel. Ze hebben een bijzondere eigenschap: ze kunnen zich teleporteren en verplaatsen door middel van blokken te herschikken. Alleen de Endermannen weten hoe ze dit voor elkaar krijgen.

Creeper: Wanneer je een Creeper tegenkomt, probeer dan zo hard mogelijk weg te rennen. Ze zijn eng en kunnen zelfs exploderen. Vooral als je het geluid van een brandende lont hoort moet je niet in de buurt zijn van een Creeper. Met name in de nacht komen de Creepers tevoorschijn die jouw gebouwen willen vernietigen. Probeer dus een schuilplaats te bouwen voordat de dag voorbij is!

Veelgestelde vragen over LEGO Minecraft

Waar is LEGO Minecraft het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft met het legonummer LEGO Minecraft het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 165+ aanbiedingen van LEGO Minecraft

Zijn er LEGO Minecraft aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 165+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Minecraft. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Minecraft geschikt?

LEGO Minecraft is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Minecraft