LEGO Bugatti aanbiedingen

LEGO Bugatti

Met zijn 3599 bouwstenen is de geavanceerde LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron van hoogwaardig niveau voor LEGO-bouwers met ervaring. In samenwerking met Bugatti Automobiles S.A.S. is dit schaalmodel van de sportwagen tot stand gekomen. Kenmerkend zijn de glanzende lak en de opvallende logo’s van het automerk. Al met al is deze LEGO Bugatti Chiron een echte aanvulling op jouw verzameling schaalmodellen. Wanneer ga jij dit indrukwekkende voertuig bouwen?

De snelste auto ter wereld

De LEGO Technic Bugatti is gebaseerd op – je raadt het al – de Bugatti Chiron, die op dit moment de snelste auto ter wereld is. De echte Bugatti scheurt over de wegen met zijn 1500 pk’s en kan in maar liefst 2,4 seconden van 0 kilometer per uur naar 100 kilometer per uur gaan. In 32,6 seconden bereik je een snelheid van 400 kilometer per uur. Ook kan de auto een topsnelheid bereiken van 420 kilometer per uur. Jij kunt zelf ook in bezit zijn van zo’n supersnelle sportwagen dankzij de bouwset van LEGO Technic.

Een opvallend schaalmodel

De bouwset van LEGO Bugatti Chiron is een model met een schaal van 1:8. Zelfs in de bouwset zie je de luxe details terug, zoals de aerodynamische carrosserie, een beweegbare achterspoiler, spaakvelgen met het Bugatti-logo, de laagprofielbanden, de markante remschijven en een W16-motor met bewegende zuigers. En dat was het nog niet: ook de glimmende lak en de twee klassieke blauwtinten van Bugatti maken de bouwset helemaal compleet. Als je op zoek bent naar nog meer details, kun je met behulp van de bijgeleverde stickerset de auto helemaal naar jouw smaak maken.

Ontdek de details van de bouwset

Wanneer je eenmaal de Bugatti aan het bouwen bent, zul je erachter komen hoeveel details er in de bouwset verschuilen. Waan je in de rol van een Bugatti-monteur: je ontvangt instructies die je moet volgen, net als het proces waarmee een echte Bugatti wordt geproduceerd. Ook kun je de cockpit van de auto openen om zo de versnellingsbak met acht versnellingen te bewonderen. Ook heeft de auto een beweegbare schakelpook en zit het opvallende Bugatti-embleem verwerkt in het stuur. Bovendien kun je de spoiler van de normale stand in de topsnelheidsstand zetten. Dit kun je doen door een sleutel om te draaien. Oh ja, wist je dat jouw LEGO Bugatti Chiron een uniek serienummer heeft? Ontdek deze onder de motorkap. Zo weet jij zeker dat je een uniek item hebt weten te scoren.