LEGO Ducati aanbiedingen

LEGO Ducati

Ben je helemaal fan van de Ducati en kan je geen genoeg krijgen van deze supermooie motor? LEGO heeft nu een set waarmee jij je favoriete motor na kunt bouwen. De gehele set is afgeleid van de Ducati en heeft de mooiste details. Je kunt hem dus nu zelf bouwen en ermee spelen of juist als decoratie in huis en kantoor neerzetten.

Ducati Panigale V4

De LEGO-set is afgeleid van deze fantastische race motor waarmee je superhard kunt scheuren. Deze motor zelf is natuurlijk wel een stuk duurder dan de set van LEGO. Je hebt meerdere versies van de Ducati Panigale V4 dus ook verschillende prijzen bij de verschillende motoren. Je hebt motoren van boven de dertigduizend euro maar je hebt ook motoren van meer dan veertigduizend euro. Als je dus fan bent van de motorsport heb je dus niet een goedkope hobby uitgekozen maar dat is uiteraard geen probleem. LEGO heeft namelijk ook sets waarmee je de hobby een stuk goedkoper kan maken.

LEGO Technic Ducati Panigale V4 R

Deze fantastische motor die ontworpen is door LEGO heb je binnen no time in je kamer staan. Het is misschien niet de echte motor, maar veel details komen overeen met de echte Ducati. Deze set is bedoeld voor mensen die boven de tien jaar zijn, dit heeft te maken met de moeilijkheid van het product. De Ducati heeft verschillende veringen aan de voor- en achterkant waardoor het voertuig nog soepeler is. Niet alleen de grote details zijn zichtbaar maar ook aan de kleine details wordt gedacht. Zo heeft de motor een uitlaatpijp, een windscherm en nog een dashboard waardoor de motor identiek is aan de echte Ducati Panigale V4 R. De motor van LEGO is natuurlijk wel een stuk kleiner dan de echte motor, de motor van LEGO is namelijk 32 centimeter lang, zestien centimeter hoog en acht centimeter breed. Ze hebben de motor precies op schaal gemaakt waardoor de verhoudingen precies kloppen met het echte voertuig. De motor van LEGO heeft twee versnellingen waarmee je kunt ervaren hoe hard de motor kan. Geniet dus eindeloos van deze fantastische set en race voorzichtig, ongelukken zouden namelijk zonde zijn van de mooie Ducati.