LEGO Technic aanbiedingen

LEGO Technic aanbieding

Wist je dat LEGO Technic al bestaat sinds 1977? Met zijn toen felgekleurde tandwielen in rood, blauw en geel stond LEGO Technic bekend. LEGO Technic valt onder, zoals de naam al doet vermoeden, het thema ‘techniek’. Voor de ervaren LEGO-bouwers onder ons is de LEGO Technic een ware uitdaging. Met LEGO Technic kun je je eigen voertuigen bouwen, waaronder die vette Ferrari of die ene bulldozer. Bovendien kun je met de Power Functions en de CONTROL+-app zelfs jouw eigen voertuig besturen met een afstandsbediening. Hieronder vertellen wij jou meer over LEGO Technic.

LEGO Technic

Voor mensen met veel LEGO-ervaring is zelfs het thema LEGO Technic een grote uitdaging. Het leeftijdsadvies is zeven tot zestien jaar, maar LEGO Technic is ook heel populair onder de volwassenen. Dat maakt LEGO Technic geschikt voor jong en oud. Het mooie aan LEGO Technic is dat je met echt werkende elementen voertuigen en andere machines tot leven kunt brengen. Je kunt bijvoorbeeld bewegende deuren, een achterwielaandrijving of een werkende graafmachine realiseren. Dankzij deze bouwwerken krijg jij een technisch en creatief inzicht.

Voertuigen van LEGO Technic

LEGO heeft samen met verschillende automerken de auto’s van LEGO Technic op de markt gebracht. Je kunt verschillende schaalmodellen van een Land Rover, Volvo, Mercedes, Lamborghini, Bugatti en nog veel meer bekende automerken nabouwen. Deze schaalmodellen beschikken zelfs over unieke onderdelen, serienummers en authentieke ontwerpdetails. Dit betekent dat jouw schaalmodel sprekend zal lijken op de echt-rijdende auto’s. Voor de Fast & Furious-liefhebbers: je kunt zelfs de Dodge Charger R/T uit de jaren zeventig van Dom nabouwen.

Bij LEGO Technic vind je niet alleen auto’s, maar ook andere voertuigen. Zo kun jij ook graafmachines, motors, bulldozers, vliegtuigen, helikopters en tractoren op schaal bouwen. In samenwerking met onder andere Liebherr zijn deze sets ontwikkeld. Wel is het goed om te benoemen dat deze machines een graad moeilijker zijn dan de auto’s van LEGO Technic. De machines zijn dus met name aan te raden voor de gevorderde LEGO-bouwer, omdat er veel technische onderdelen bij komen kijken.

2-in-1

Wanneer je een set van LEGO Technic wil kopen, bestaat er een grote kans dat je een 2-in-1-set aan de haak hebt weten te slaan. Dit houdt in dat je niet een model, maar twee modellen kunt bouwen van dezelfde elementen en onderdelen. De instructie van het tweede model kun je online vinden. Bovendien bestaan er ook sets waarmee je een derde – en groter – model kunt bouwen. Zo kun jij eindeloos genieten van jouw nieuwe aanwinst van LEGO Technic.

Power Functions

De Power Functions van LEGO is een elektrisch bouwsysteem. Dit zijn batterijhouders, wat ervoor zorgt dat je verschillende auto’s en voertuigen kunt laten bewegen. Ook kun jij hiermee jouw auto voorzien van licht en kun jij jouw voertuig op afstand bedienen. Je kunt zelfs jouw voertuig verbinden met een computer. Veel sets van LEGO Technic zijn voorzien van de Power Functions en ook meestal van de app ‘CONTROL +’, zodat jij zelfs vanaf jouw smartphone de gebouwde Ferrari op schaal kan bedienen.

Veelgestelde vragen over LEGO Technic

Waar is LEGO Technic het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic met het legonummer LEGO Technic het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 375+ aanbiedingen van LEGO Technic

Zijn er LEGO Technic aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 375+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Technic. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Technic geschikt?

LEGO Technic is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Technic